Foie gras
Jednou z luxusnějších specialit gastronomie jsou játra hus a kachen, tedy foie gras. V tomto receptu je opečeme na husím sádle a připravíme k nim cibulovou směs s jablkem a brusinkami, kterou podlijeme brandy.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 632 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,03 g |
Tuky | 14,35 g |
Vláknina | 12,18 g |
Cholesterol | 2,40 g |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 58,72 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2014 16:26
25. 10. 2014 12:53
husíjatra@gmail.com _ přeji dobré chutnání p.s.to je ten pán co vlastní hospodu U Švejka v Pze na Bojišti zdr.ad
husí játra dováží p.Tepfr majitel Švejka v Praze na Bojišti
husijatra@gmal.com Smekám čepici židi umí obchodovat.Zdr.ad
25. 10. 2014 12:32
25. 10. 2014 11:18
ale uprime..jeste udelam pastiku ze zbytku a uz do nich nejdu. me to teda nechutnalo silene tucny a je to citit kdyz to jite.
25. 10. 2014 10:19
No, zkuste MAKRO.
V zemi, kde se pomalu zná každý s každým by neměl být problém sehnat průkazku... Mám ji asi 10 roků a myslíte, že je na mé jméno?
http://www.makro.cz/svet-produktu/maso-a-drubez/dr...
25. 10. 2014 09:30
V Americe kde jsme žili je nemaj taky a kachny nemaj prsa, jen nohy.
25. 10. 2014 09:25
24. 10. 2014 23:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 16 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 20 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Právě bylo uvařeno:
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 15 minutami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 1 hodinou
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
Jaja.27 uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 10 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 11 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Tématické fráze: foie gras recepty foie gras recept foie gras husí játra foie gras recept husí játra foie gras foagra surovina foagra recept na foie gras recepty foie gras husí játra jako minutka foia gras recept foie gras co je foie gras foa gra fois gras recept husíjatra.cz žampionová foie gras co je foagra husí foie gras recept zampionove foie gras
Suroviny: játra husí, cibule červená, jablko, brusinky sušené, cukr, sádlo husí, špek, brandy, sůl, pepř mletý, cukr, krém balsamico
Foie gras
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1z0P
8 názorů