Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná pražského uzenáře

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

15. 10. 2014 13:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 413 kJ / 1 772 kcal
Bílkoviny205,20 g
Tuky96,34 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 583 mg
Sodík 3,86 g
Sůl8,90 g
Sacharidy19,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Nejlepší recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2014 13:40

spagetka: Ano, ale u roštěné za tolik peněz tě to víc naštve, ne?:-D

spagetka spagetka

15. 10. 2014 13:36

Jana Remkova: Jani, to platí o každém mase :-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2014 13:36

Michaela Medkova: Určitě jo, ale když chytneš starého býka, je to jak podrážka :-D

Michaela Medkova Michaela Medkova

15. 10. 2014 13:34

Tak to musí být velmi chutné:-p. V televizi jsem slyšela, že z rostěnce je nejlepší maso:yes: Bodík letí,;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staření masa doma kotlet prazskeho uzenare guláš pražského uzenáře vyzrávaná roštěná hovězí pražského uzenáře řízek pražského uzenáře steak pražského uzenaře vepřový steak pražského uzenáře starení masa co uvařit z roštěnky co uvařit z nízkého roštěnce top recepty roštěná roštěná dle babicy vepřovy plátek pražského uzenáře maso pražského uzenáře vepřový kotlet pražského uzenáře rostena podle uzenare uvarit roštěnou kuchařka: janadorazinova jak uvarit roštěná

Suroviny: roštěná hovězí, sůl, pepř, olej, slanina, cibule, klobása pikantní, hořčice, okurky sterilované, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Roštěná pražského uzenáře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5EOK