Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňové knedlíčky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 10. 2014 07:17

Suroviny

Porce: cca 20ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 256 kJ / 778 kcal
Bílkoviny36,08 g
Tuky17,64 g
Vláknina25,16 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 218 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy109,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.facebook.com/MishkaDiary

Z dekorace se u nás doma dýně postupně vypracovala na post lahůdkové módní suroviny. Šťavnatá a vláčná dužina se rozverně podvoluje nekonečnému množství gastronomických úprav. Receptů na polévku je nepřeberně mnoho, a proto dnes přicházím s knedlíčky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martinice

29. 8. 2017 09:27

:yes::yes::yes::yes::yes:

martinice

2. 8. 2017 16:55

:-):-):yes::yes:

henelie

16. 10. 2014 12:01

Dýňové knedlíčky dělám. Dýňi upeču a smíchám s moukou, může být i vejce. pokud je to řidší tak vykrajuji lžící, pokud ne udělám knedlíčky. je to božská záležitost :-*

daska

13. 10. 2014 14:06

Mňam, určitě uvařím. :-)

pipre pipre

12. 10. 2014 16:59

Tak to se mi moc líbí, určitě vyzkouším:yes:

mlsal:zrovna včera jsem dělala dýňový krém z hokaidó podle receptu, kde je uvedeno, že dýně se má jen očistit, pokrájet na kostky a podusit 20 minut. Ještě jsem ji ale pak upravenou zapékala spolu s těstem. Nějak jsem nevěřila tomu, že slupka změkne a raději jsem dýni oloupala.. Takže příště určitě vyzkouším neoloupanou.:yes::yes:+

mlsal

12. 10. 2014 12:02

Nočky jsou super,udělal jsem je jen s osmaženou cibulkou jako bezmasé jídlo. Jen info pro ostatní- Hokkaido se nemusí loupat ,je vyšlechtěna tak ,že při tepelné úpravě slupka úplně změkne , a tak je to škoda práce i dýně. Kromě toho obsahuje nejvíce živin.Jinak :yes:-p

Jitkas

12. 10. 2014 11:15

Knedlicky a ze syrove dyne? Opravdu napadite!

MishkaCZ

12. 10. 2014 09:45

Maris byla rychlejší :D Jj určitě jako přílohu k omáčkám. Já ještě dělám i z cukety a používám je místo bramborových knedlíků, noků. Takže klidně i k masu se zelím ;-)

maris maris

12. 10. 2014 09:40

magdalenka: např. se šmakounem na hříbkách:-p:-)

magdalenka magdalenka

12. 10. 2014 09:36

Miška a ako ich konzumujete, napr. s nejakou omáčkou, mäsom? Dík za odpoveď.

zizala zizala (moderátorka)

12. 10. 2014 09:16

Pěkné, ukládám na vyzkoušení :-)

spagetka spagetka

12. 10. 2014 09:11

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dynove knedliky dynove knedlicky knedlíky z dýně hokaido dýňové recepty dynove knedliky recept dynove dekorace knedliky z hokaido hokkaido knedlíky hokaido knedlíky knedlíky z dýně bramborovo dynove knedliky dýňový knedlík recept na dynove knedliky recept dynove knedlicky do polevky noky z dýně hokaido knedlíky s dyně hokaido dyne trhame knedliky hokaido dynive knedlicky dýňové noky na sladko

Suroviny: dýně hokkaido, mouka celozrnna pšeničná, vejce, česnek, cibule, petrželka

TopRecepty.cz

Dýňové knedlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rNA4