MYŠÍ OUŠKA
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2009 16:11
Merylas, diky, tyhle usi uz jsem nekdy nekde videla, tak uz asi chapu, jak to autorka myslela
22. 7. 2009 12:55
suzanna mrkni pro představu tadyhttp://www.toprecepty.cz/recept/2227-stramberske-u... Je to sice úplně jiný recept, ale uši, jako uši
22. 7. 2009 12:49
myslim, ze jsem si nikdy mysi ousko z blizka neprohlizela, tak si to asi neumim predstavit ale jinak vypadaji moc pekne
22. 7. 2009 12:29
Představ si opravdové myší ouško...taky je u hlavičky ten oválek jakoby smáčklý okrajema k sobě.
22. 7. 2009 12:25
suzanne, já tomu rozumím tak, že hned po vytažení z trouby ´poodkrajujeme z plechu (asi nejdou samotné dolů) a uprostřed zmáčkneme (asi uděláme dolík).....snad...
22. 7. 2009 12:19
Ja jsem asi uplne blba, ale muzete mi nekdo poradit, co to znamena....podkrajujeme a na jedne strane smackujeme? V zivote jsem se s temito vyrazy nesetkala
21. 7. 2009 19:42
tak tady jsem si dokonce i pěkně zasportovala , první plech jsem spálila, druhý málem taky, no...poslední už byly dokonalé, ale ty už jsem zase nefotila. Při pečení jde vyloženě o vteřiny, je to vlastně tenoučké piškotové těsto a je za 3-4 minutky hotové, jak začnou zlátnout okraje, už je zle a při smačkávání popraskají (smáčknout se musí okamžitě po vytažení z trouby), ještě jsem si blbec nepřipravila včas pudink. Těsto mi podle předpisu nevyšlo, mouku jsem musela přidávat a nevím, jestli nakonec nemělo být ještě hustější, lívanečky se mi hodně rozplácly. Nějak taky nebyl čas pěkně je naaranžovat na focení . Nakonec byla myší ouška výborná a dětičky velmi spokojené, bodík jsem už poslala
13. 3. 2009 21:04
Tak moc přeji,aby se zadařilo.
13. 3. 2009 21:01
dakujem za radu upečiem ich, ked príde vnúčik
13. 3. 2009 20:54
JO,jo.Po vychladnutí se plní máslovým krémem,nebo šlehačkou.To už je na vás a na vaší chuti.Jen ještě doplním,že se musí péct na 200°C uprostřed.
13. 3. 2009 20:39
chcem sa opýtať, to ako tie koláčiky "smačkujeme" a to dáme na vrch tu pudingovu náplň? dakujem
13. 3. 2009 20:36
Jé, tak tohle vůbec neznám , určitě s dětmi vyzkouším, alespoň bude sranda v kuchyni
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 1 hodinou
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 14 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: piškotová ouška myší uši myší uši recept ouška cukroví myší uši medova ouska piškotové ouška pečené myši ouška s krémem myší uši cukroví recept myší uši cukroví ouška myšší ouška ouška cukroví recept na mýší uší recept na ouška ouška z piškotového těsta ouška recept recepty,myší ouška recept mysi
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá
MYŠÍ OUŠKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68kL
12 názorů