Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 5. 2014 08:48

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie11 646 kJ / 2 783 kcal
Bílkoviny112,95 g
Tuky243,55 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 463 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy30,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, je to trochu zdlouhavé. Ale opravdu můžu zaručit skvělou chuť a maso, které se bude téměř rozpadat, jak bude křehké.

http://hratkyspekaci.blogspot.com/2014/05/veprovy-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

21. 7. 2021 21:22

keltika: Děkuji za vyzkoušení salátu..potěšilo mě to..:-K:-K

keltika keltika

21. 7. 2021 17:12

naprosto skvostné - ta vůně při pečení se nedá popsat. Doplněno míchaným cibulovým salátkem od mika59. :yes:Dovolila jsem si přidat fotečku.

Xristina Kiki

12. 6. 2014 12:14

:yes::-p:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 5. 2014 22:45

Jééžišku, to je krása :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 5. 2014 13:15

Teda Ty jsi mi navnadila chuťové buňky;-):-))Krása:-p:-K:yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

29. 5. 2014 12:23

Dnes jsem pekla k obědu:-p, tedy masénko je vynikající a jakt to vonělo po celém domě, když se peklo.:-p:-p:-p Bodík jsem již poslala, ukládám mezi oblíbené. I manželovi moc chutnalo, díky za inspiraci:-K

Eliška Havelková

29. 5. 2014 11:53

Mňám!!! V sobotu upeču - díky za inspiraci.:yes::yes::yes:

Danca Danca

28. 5. 2014 19:55

:-p:-p určitě bych nepohrdla :yes:

Bibinka Bibinka

28. 5. 2014 14:57

Kaczik: Katko, ten recept se mi vážně líbí a tak 8.bod:yes:

Miro kuchár

28. 5. 2014 14:57

Recept mě zvedl ze židle. Odcházím do city sehnat suroviny.Po upečení
doma zamknu,zalígruju a nikoho k nám nepustím.
:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

suslajda suslajda

28. 5. 2014 13:16

Tak to musí být skvělé:-p:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

28. 5. 2014 12:00

Lákavé jídlo :-p:yes:

Kaczik

28. 5. 2014 11:52

Ten flák, co jsem měla, by vyšel tak na 4, možná i 5 přiměřených porcí. Je to přeci jen tučnější kousek masa, tak ho není třeba příliš. Ale u nás z toho asi budou tři a čtvrt, neboť spolustolovník si ještě přidal :-D. Zároveň je to jakýsi ukazatel chutnosti tučného jídla - nesnáší tlusté na mase. Ale tady prý ta kůže byla to nejlepší ;-) a až na nějakou křupku nezůstalo na talíři vůbec nic. Jinak větší flákota = víc kůry, česneku a tymiánu, ale to asi víte ;-).
A kdo ozkoušíte, dejte vědět, na tohle jsem docela zvědavá, jak to bude chutnat i někomu jinému :-)).

Ivana Ch

28. 5. 2014 10:39

To se mě moc líbí,použité ingredience máme rádi. Do konce týdne už mám obědy naplánované, takže ho udělám až příští týden.:-p:-p:-p:yes::yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

28. 5. 2014 10:32

Bůček vypadá moc krásně:-p, hned odpoledne ho koupím a zítra upeču, už se mi sbíhají sliny;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový bok recept vepřový bok na česneku veprovy bok recepty vepřový bok s kostí bucek na tymianu vepřový bok s kostí recept recept vepřový bok recept na vepřovy bok pečený vepřový bok na timiánu vepřový bok v mrkví vepřový bok v česneku veprovy bok s kminem bůček v tymiánu vepřový bok s kostí recepty vepřový bok bez kosti recept pečeme vepřový bok vepřový bok vepřový bok na česneku a tymiánu kura z česneku a citronu recepty na vepřový bok

Suroviny: bok vepřový, tymián čerstvý, citron, česnek, olej, sůl, pepř, kmín drcený

TopRecepty.cz

Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nVYW