Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto (risotto) s kopřivami a medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

19. 5. 2014 17:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 305 kJ / 1 746 kcal
Bílkoviny39,82 g
Tuky8,32 g
Vláknina24,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy342,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro zaryté masožravce pokrm ještě posypeme opečenou a rozlámanou sušenou šunkou nebo opečenou slanin

Místo kopřiv klidně použijte čerstvý listový špenát nebo mangold.

Další moje recepty najdete na

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 5. 2014 18:42

tejaja: to u nas se z mladých kopřiv dělá výborný špenát :yes:
Jaruš, tahle bašta taky vypadá moc dobře :-K

tejaja tejaja

19. 5. 2014 18:35

U nás sa žihľava do jedla nedáva, sekala sa pre hydinu, ale jesť, to sa nejedlo. Tým nechcem povedať, že je to zlé, v žiadnom prípade. Ja by som si dala obyčajné naše rizoto, aké zizalka dala na topky dávnejšie. :-D:yes:

hanes24

19. 5. 2014 17:47

Nádhera:-!:-!:-!:-!:-)):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: koprivove rizoto rizoto z kopřiv rizoto z kopřivy rýže s kopřivami recepty s medvědím česnekem recepty s kopřivami aha! bramborová omeleta se salámem a česnekem ryzoto s medvědim česnekem rizoto s kopřivami lasagne s medvědím česnekem rizoto s medvedim cesnekem česnekové risotto koprivy rizoto omeleta s kopřivami rizoto s koprivou a bylinkami top recepty rizoto s medvědi cesnekem kopřivové rizoto recept kopřirové rizoto rizoto s kopřivy lasagně s kopřivami

Suroviny: rýže kulatozrnná, cibule šalotka, česnek, olej olivový, sůl, víno bílé, vývar drůbeží, máslo, kopřivy, česnek mědvědí, pecorino

TopRecepty.cz

Rizoto (risotto) s kopřivami a medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gVkk