Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci - klasika

Utopenci jsou českým fenomén, který zná každý. Vedle nakládaného hermelínu patří mezi typický pijácký zákusek, který se z hospod přesunul do domácí kuchyně. Receptů na utopence je skoro tolik, kolik je kuchařek, ale vždy chutnají výtečně.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min + 5 denní uležení

60 min (60 min příprava, + 5 denní uležení)

3. 5. 2014 10:17

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 672 kJ / 400 kcal
Bílkoviny7,28 g
Tuky1,18 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy82,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jednoduché a chutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

volhpe1

10. 12. 2022 11:43

super <3

Olda

31. 12. 2015 10:32

Klasika ale zkuste obrátit poměr vody a octa je to lepší vyprošťovák.:-p

Kamila

20. 11. 2015 21:05

Návod dobrý jen nalev se nedal konzumovat strašně hodně octa musela jsem zřídit dalším pulitrm a více cukru

marie

27. 5. 2015 09:31

to je přesně co hledám a za receptík děkuji !!!Nemám ráda ,,RYCHLOKVAŠKY Z BUŘTŮ,, ,ale pěkně uleželý utopence ...
:-K:yes:

Jan Plot

24. 1. 2015 10:16

Jak dlouho utrpení vydrží než se konzumují?

scofiq

11. 8. 2014 18:25

...jojo, samozřejmě, určitě :-)) - JEN SI KOMENTUJ :-))

Simča

4. 5. 2014 16:28

bezvadné, dělám i tak, že buřtíky ještě proložím vrstvou kysaného zelí.. :-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 5. 2014 09:50

scofiq:autora receptu trochu omlouvá to,že je tu nový/á,jinak je tu vyhledávač a stačilo přidat fotku a eventuelně v komentářích připsat co dělá jinak;-)Takže nevím,proč ti vadí komentáře,snad máme právo se k receptu vyjádřit nebo snad né?????
A foto by autor měl/a opravdu předělat a vložit ho správně,když už tu recept je,tak ať vypadá i fotečka jak má být:yes:;-)

scofiq

4. 5. 2014 09:16

proboha:-(, co to tu řešíte? /několikrát, naležato, upravit.../ vždyt jde o ty "super utopence" neee?!
nebo si tu někdo honí triko???

kolem jdoucí

3. 5. 2014 22:33

Fotka naležato :no::no::no:, prosím, upravit.

Dajda Dajda

3. 5. 2014 12:32

Simona Kucerova: ... a možná ani nestojí na hlavě, pardon, neleží na boku.:-//

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 5. 2014 12:07

Tato "klasika" už tu je několikrát;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak správně naložit utopence utopenci recept ládi hrušky domácí utopenci jednoduchý recept recepty ládi hrušky utopenci utopenci podle ladi hrusky utopenci ládi hrušky utopencí recept lada hruska utopenci utopenci utopenci klasický recept tncz nova test špekačku klasicke utopenci buřty podle ládi hrušky recept na utopence utopenci od ládi hrušky recepty na utopence z buřtů super utopenci zavaření utopenci utopenci 5l jak se delají utopenci

Suroviny: špekáček, cibule, feferonka čerstvá, hořčice plnotučná, voda, ocet, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cukr

TopRecepty.cz

Utopenci - klasika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o9VL