Gulášová polévka IV.
Sytou a lehce pikantní gulášovou polévku připravíme z cibulového základu, na kterém osmažíme papriku a nakrájené hovězí maso. Vše vaříme ve vývaru smíchaném s rajčatovým protlakem. Pikantní chuť dodává polévce Tabasco.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 530 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,73 g |
Tuky | 12,10 g |
Vláknina | 21,92 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 48,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2015 15:01
:-k
19. 6. 2014 09:51
Polévku jsem zkoušela podle tohoto receptu i bez masa a byla výborná!
17. 1. 2013 16:03
Děkuji za tip a dávám bodík...
8. 1. 2013 12:23
super polevka ale znam i lepsi tu klterou varim doma ale myslim ze i tahle by stala za to si ji uvarit
1. 7. 2011 18:09
1. 7. 2011 17:22
mnam ale vzycky s toho
3. 6. 2011 07:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 19 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Gulášový kotlík: Máme pro vás základní přehled, podle čeho vybrat ten nejvhodnější
Další recepty
Tématické fráze: jak se vari gulasova polevka recept na gulášovou polévku gulašova polevka z vepřoveho masa gulažova polevka gulášová polévka z hovězí konzervy recept na gulášovou polévku s klobásou jak uvarit gulasovou polevku recepty na gulášovou polévku gulášová polévka podle pohlreicha gulášovápolévka recepty-gulasova polevka gulášová polévka bez masa gulášová polévka z vepřové konzervy hovězí gulášová polévka recept na gulášovou polívku domaci gulašova jak zahustit polevku gulšová polevka gulašovapolivka gulášková polévka
Suroviny: maso hovězí, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, vývar hovězí, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, tabasco, olej, sůl, pepř mletý, jíška
Gulášová polévka IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPW
7 názorů