Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,08 g |
Tuky | 45,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může si přidat i slaninu, udělala jsem 4 hvězdičky pro manžela se slaninou, pro sebe jen se sýrem.
Hvězdičky jsem opékala pak dál pomalu na další dobu uvedenou dobu, ale každý si sám podle své trouby uzpůsobí délku pečení a zapečení, pekla jsem podle receptu své kolegyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2014 14:50
máša: mášo,udělej, jak píšeš, dělala jsem podle receptu kolegyně, zdály se mi křupavé, pak jsem je dělala podruhé a dala jsem menší teplotu a hlídala a ihned po vyndání jsme se snědli
26. 4. 2014 12:55
měla jsem z JIPu mražené hvězdičky na dopékání, večer jsem je vyndala z mrazáku do lednice, ráno byly měkké a postupovala jsem přesně podle receptu. Problém spíš vidím v délce pečení. Na sáčku je napsáno 10- 12 minut, tady v receptu 5 předpek a až 25 dopek. I když jsem dobu zkrátila, byly tvrdé. Příště je jen 2- 3 min. rozpeču a poté 8- 10min. dopeču. Uvidíme.
26. 4. 2014 09:44
máša: Ještě Andreu doplním, housky na rozpékání běžně koupíte v Albertu, Kauflandu a určitě i v jiných řetezcích a jsou vždy označené jako vhodné k dopékání, rozpékání apod......
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat
26. 4. 2014 08:41
Já tomu říkám rozpeky a dělám z rohlíků.Peču max do 10 minut. Musí to mít křupavou kůrku a vláčné jádro.
26. 4. 2014 08:32
máša:Pokud chcete takto zapékat housky, měly by to být ty na dopékání, viz. http://www.toprecepty.cz/recept/23322-zapecene-vej...
26. 4. 2014 07:52
zkusila jsem a hvězdičky jsou naprosto tvrdé jako suchary. 160 stupňů a 5 + 18 minut a bylo to naprosté fiasko.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 23 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 43 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Další recepty
Tématické fráze: zapečené housky se smetanou predpek v albertu teplota rozpékání rohlíků pečivo hvězdičky zapečená houska ze zakysanou smetanou rozpekat mrazene pečivo zapečené bagety se zakysanou smetanou zapečené pečivo se slaninou rozpékač housek pečivo se sýrem a zakysanou smetanou rozpekani tvrdeho peciva palačinky na slano se zakysanou smetanou jak rozpékat housky housky k rozpekanu recepty na zapékané pečivo s bylinkami rozpékat housky křupavé vafle křehké lívance jak rozpékat mražené pečivo zapekana houska se syrem slaninou a vejcem pivovarské maso se zakysanou smetanou
Suroviny: houska, sýr nastrouhaný, vejce, sůl, pepř, smetana 12%, pažitka, petrželka
Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rrow
6 názorů