Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilkové řízečky v pivním těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 4. 2014 18:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 337 kJ / 1 514 kcal
Bílkoviny44,89 g
Tuky8,50 g
Vláknina21,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,04 g
Sůl15,00 g
Sacharidy294,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptík se objevil na FB v jedné skupině a podle přispěvatele měl chutnat jako obalovaná rybka. Co si pamatuju z kdysi dávna, tak rybka chutná trochu jinak, ale jako řízeček to chutnalo dobře.

www.lucasinka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana

27. 4. 2014 14:52

:-p :-p :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 4. 2014 22:39

Tak já většinou obaluji naopak. Nejdříve v mouce a pak v těstíčku, protože to těstíčko pak lépe drží na tom, co obalujeme. Já bych ocenila foto mořských řas. Zajímavé v tom těstíčku..

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: lilek v pivním těstíčku rizecky trochu jinak rízečky v těstičku tncz 20.4.2014 rizecky v oivnim testicku lilek v těstíčku pivní rizecky z lilku lilek obaleny v pivnim testicku recept - bez v pivním těstíčku

Suroviny: lilek, pivo světlé, vývar zeleninový, mouka, mořské řasy, česnek sušený, šťáva citronová, sůl

TopRecepty.cz

Lilkové řízečky v pivním těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2ARW