Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

17. 4. 2014 17:58

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 958 kJ / 946 kcal
Bílkoviny65,91 g
Tuky37,90 g
Vláknina8,78 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy81,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miquel Miquel

16. 8. 2017 14:39

Dělal jsem z celého králíka, tomu jsem si upravil i zbytek surovin. Výborné :yes:
Jako příloha noky.
Maso jsem dusil asi 50 minut.

hanes24

18. 4. 2014 10:11

Když jsem choval králíky, tak jateční 3 měsíční byly hotoví za 20 minut, ale u kupovaných v marketu mohou být staré kusy a pak je potřeba papiňák. Jinak Papinka dobrotka.:yes::yes::-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2014 23:53

I podle mých zkušeností. Vůbec mám pocit, že maso bylo kdysi lépe spracovatelné a měkčí.

hosta hosta

17. 4. 2014 18:38

Nevypadá to vůbec zle, ale podle mých zkušeností je 20 minut málo:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík v hořčičné omáčce recept králík na hořčici se smetanou králík na dijonské hořčici babicovy dobroty králík na hořčici bramborove noky s kralikem top recepty horcicna omacka omáčka z králíka s bramborem králík v hořčice omacce králík v cibulovo hořčicové omáčce králík s dijonskou hořčicí recept babicovy dobroty kralik s horčici kralik na smetanovo hořčicové omáčce babicovy dobroty recepty hořčičná omáčka králík s hořčicí a houbami bramborové šišky na pánvi králík marinovaný v dijonské hořčici babicovy dobroty králíik s noky babicovy recepty králík s hořčičná omáčka kralik v horcicne smetanove omacce. králík se smetanovo hořčičnou omáčkou

Suroviny: stehno králičí zadní, cibule, máslo, mouka hladká, hořčice dijonská, tymián, vývar masový, petržel, smetana, brambory, mouka hrubá, vejce, sůl, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G763