Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí kýta na rozmarýnu s kedlubnovým zelím

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

17. 4. 2014 12:26

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 964 kJ / 708 kcal
Bílkoviny7,79 g
Tuky63,21 g
Vláknina9,44 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 849 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy23,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

22. 4. 2014 09:57

:-p:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2014 21:15

hosta::-D

hosta hosta

17. 4. 2014 18:52

Moc lákavě to vypadá, kedlubnové zelí jsem už dlouho nedělala:yes: Jen to tele, jen to tele... volů by bylo dost:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 4. 2014 17:09

Hezký recept:-K:-p:yes:
Vidím,že je nás hodně,co jsme dnes připravovaly dobroty z roztomilého telátka;-):-))Mám naložená líčka,byla nádherná a to nešlo odolat:-8
Kedlubnové zelí je i u nás v oblibě.Dělávám s jablkem a zázvorem:-phttp://www.toprecepty.cz/recept/34438-kedlubnove-z...

jarka skrobakova

17. 4. 2014 16:17

Veliká dobrota Jani. Kedlubnové zelí máme rádi, ale s lístečkama jsem ještě neděla. To musím vyzkoušet. Pěkný rcp :yes::yes::-K:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2014 16:04

Nikina:;-)

Nikina Nikina

17. 4. 2014 15:56

Taky jsme dnes měli tele ;-) s tím zelím to bude dobrota :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2014 12:40

spagetka: Fakt ráno měli a víš jak, i různá jiná masa, srnčí, kančí, jehněčí atd. No, na Velikonoce to bývá. Co se týká těch líček..já u nich měla tolik odpadu, že jsem myslela, že mne šlak trefí :-(

spagetka spagetka

17. 4. 2014 12:37

Jana Remkova: no neke:-O:-O:-O, dyk jsem tam před 3 hodinama byla a koukala na maso... hm, asi dostali málo a zaměstnanců je hodně;-);-):-D:-D:-D. Prostě určitě neměli, no. Rozhodně to budu zkoušet dál. No ty líčka maj jednu výhodu - jsou levnější než jiné hovězí maso, a jsou univerzální na úpravu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2014 12:33

spagetka: Já měla i líčka, ale teda, čekala jsem od nich víc. Telecí mají v supermarketu Albert. Běžně ho fakt není vidět, ale že jsou ty Velikonoce :-);-)

spagetka spagetka

17. 4. 2014 12:31

Takže ještě furt kravičky maj telátka? Hmmm, asi jak kde :-D:-D:-D, né vážně, včera jsem ve městě mermomocí chtěla sehnat telecí do velikonoční nádivky. Ani omylem. Ale pozor, sehnala jsem čerstvá nemražená líčka, hééč :-D:-D:-D
Podle fotky to vypadá hodně dobře a šťavnatě.:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: telecí kýta recepty telecí kýta recept telecí kýta plátky recept na telecí kýtu recepty z telecí kýty teleci kýta jehněčí kýta na rozmarýnu telecí kýta na česneku úprava telecí kýty příloha ke kedlubnovemu zeli telecí plátky na rozmarýnu se zelí teleci na rozmarinu recept telecí kýta top recepty telecí kýta telecí kýta recepty recepty telecí maso na rozmarýnu recepty na telecí kýtu teleci kyta uprava recept na teleci kytu top recepty telecí,rozmarýn

Suroviny: kýta telecí, rozmarýn, olej olivový, česnek, sůl, pepř, kedlubna, brambory, sůl, kmín celý, ocet, slanina uzená

TopRecepty.cz

Telecí kýta na rozmarýnu s kedlubnovým zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xNkE