"Znojemský" nálev na okurky
Znojemské okurky - okurky sterilované ve sladkokyselém nálevu - jsou výborné k masu, zapečeným těstovinám, nebo například na chuťovky. Připravte je podle tohoto receptu a určitě vám budou chutnat.
Suroviny pro 10 kusů
10 kusů
10 sklenic o objemu 0,7 litru
Nutriční hodnoty
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40,02 g |
Sůl | 100,00 g |
Sacharidy | 160,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2014 11:05
16. 8. 2014 07:28
Výborná je v tomto nálevu červená kapie. Kapii s cibulí dám do sklenic, zaliji horkým nálevem, do kterého předem přidám trochu oleje.
16. 8. 2014 02:05
15. 8. 2014 20:39
15. 8. 2014 20:34
15. 8. 2014 20:23
15. 8. 2014 20:16
15. 8. 2014 20:00
15. 8. 2014 19:57
15. 8. 2014 19:12
15. 8. 2014 18:58
15. 8. 2014 18:54
15. 8. 2014 18:14
15. 8. 2014 18:02
15. 8. 2014 17:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 minutou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tatarská omáčka má zřejmě bulharský původ. Víte, která bylinka v ní správně nemá chybět?
Jak připravit nálev na okurky? Se správně dochuceným lákem budou vaše nakládačky nepřekonatelné
Jak zavařit okurky. Okurková sezona je v plném proudu. Je čas vyzkoušet ty nejlepší recepty na zavařování
Další recepty
Tématické fráze: nalév na okurky znojemský lák na okurky rychlokvašky v sladkokyselém nálevu nakladani okurek lák na znojemské okurky nalev na okurky s dekem nakládání okurek deko okurkový nálev nakládané okurky bez zavařování lák na zavařování okurek doba zavařování okurek doba sterilizace okurek nakládání okurek bez sterilizace znojemský lak nalev na okurky recept zavařování okurek znojemské zavařovani znojemské okurky nakládání okurek bez zavařování nalev do okurek znojemské kvašáky
Suroviny: voda, ocet, deko, cukr krystal, sacharin, okurka čerstvá, mrkev, cibule, křen, kopr
"Znojemský" nálev na okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7m2
58 názorů