Dřevorubecká vařená sekaná
Suroviny
Porce: moc :-)
Nutriční hodnoty
Energie | 25 298 kJ / 6 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 628,45 g |
Tuky | 361,96 g |
Vláknina | 14,05 g |
Cholesterol | 4,39 g |
Sodík | 10,24 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 62,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Sekanou můžeme i zamrazit. Podáváme buď studenou nebo opečenou na malém množství tuku - podobně jako sekanou.
A proč "dřevorubecká"? Protože se z toho množství nají i parta dřevorubců ;-)
Inspirováno receptem z časopisu Pošli recept, upraveno podle našich chutí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2014 09:41
ivulinka: Já už si na Topreceptech zničila 2 foťáky. Teď mám třetí a fotopostupy jsem hodně omezila. Pára foťákům opravdu vadí.
11. 8. 2014 09:39
ivulinka:
11. 8. 2014 08:54
Super něco podobného jsem dělávala z bůčku, v alobalu balené a ve vodní lázni vařené Musím vyzkoušet i tento styl
Mmch krásná fotka, jako živá hned bych si sáhla a jedno kolečko uzmula
Mmch krásná fotka, jako živá hned bych si sáhla a jedno kolečko uzmula
10. 8. 2014 23:09
... ještě dovětek: zkuste se zaregistrovat, abyste sem mohli přispět i "troškou do mlýna"... to pak budete překvapeni reakcemi okolí...
10. 8. 2014 23:02
ivulinka: Napsalas to přesně A, hernajs fernajs, kde je psáno, že musí mít každý foťák To jako, že když nemám fotooaparát, páč mě fotky neba, tak sem nesmím přidat recept A to je jako co
10. 8. 2014 22:57
Celá diskuze ohledně tohoto receptu díky neregistrovaným uživatelům je velice trapná, až mě svědí prsty, že bych ji nejraději celou smazala...
I já tu mám spoustu receptů, ráda vařím a ještě raději fotím, ale ani focení fotopostupu není moje doména hned z několika důvodů, jeden z těch hlavních je to, že na focení při vaření není čas a taky si nemíním díky tomu zničit foťák často mastnýma rukama a nehodlám být v kuchyni šaškem, který něco udělá, umyje si ruce, jde dál připravovat jídlo, pak zase umýt ruce, nafotit další krok...a tak bych mohla pokračovat, o hygieně a bakteriích na našich foťácích se radši ani zmiňovat nebudu. To bychom místo obědu mohli mít na stole až večeři díky zdejším rýpalům, kteří si holt potrpí na nějaké detaily. Ostatně v knižních kuchařkách se u každého receptu fotka připraveného jídla většinou taky nevyskytuje, o fotopostupu si můžeme nechat jen zdát, pokud nemám zrovna na mysli kuchařku pro začátečníky.
Takže milí rýpalové, je jen na nás, autorech receptů, jak moc si s vkládaným receptem pohrajeme, jak rozepíšeme postup a kolik a jaké fotografie k receptu přidáme, vše je totiž o naší dobré vůli a ani nemáte potuchy, kolik času samotné napsání a zkontrolování receptu a vkládání fotek zabere. Já osobně si se závěrečným focením hraji tak dlouho, až jsem skutečně s výslednou fotkou spokojená, obědvám jako poslední a na talíři mám již dávno vychladlou porci jídla.
Zkuste se tedy, vážení, nad svými reakcemi zamyslet a buďte tolerantnější, naše zdejší aktivita je pouze dobrovolná.
Danielko, promiň, ale už jsem se taky musela vyjádřit
I já tu mám spoustu receptů, ráda vařím a ještě raději fotím, ale ani focení fotopostupu není moje doména hned z několika důvodů, jeden z těch hlavních je to, že na focení při vaření není čas a taky si nemíním díky tomu zničit foťák často mastnýma rukama a nehodlám být v kuchyni šaškem, který něco udělá, umyje si ruce, jde dál připravovat jídlo, pak zase umýt ruce, nafotit další krok...a tak bych mohla pokračovat, o hygieně a bakteriích na našich foťácích se radši ani zmiňovat nebudu. To bychom místo obědu mohli mít na stole až večeři díky zdejším rýpalům, kteří si holt potrpí na nějaké detaily. Ostatně v knižních kuchařkách se u každého receptu fotka připraveného jídla většinou taky nevyskytuje, o fotopostupu si můžeme nechat jen zdát, pokud nemám zrovna na mysli kuchařku pro začátečníky.
Takže milí rýpalové, je jen na nás, autorech receptů, jak moc si s vkládaným receptem pohrajeme, jak rozepíšeme postup a kolik a jaké fotografie k receptu přidáme, vše je totiž o naší dobré vůli a ani nemáte potuchy, kolik času samotné napsání a zkontrolování receptu a vkládání fotek zabere. Já osobně si se závěrečným focením hraji tak dlouho, až jsem skutečně s výslednou fotkou spokojená, obědvám jako poslední a na talíři mám již dávno vychladlou porci jídla.
Zkuste se tedy, vážení, nad svými reakcemi zamyslet a buďte tolerantnější, naše zdejší aktivita je pouze dobrovolná.
Danielko, promiň, ale už jsem se taky musela vyjádřit
10. 8. 2014 22:29
Ajka: Dej si frťana, třeba to uvidíš 6x SAKRA, je to o receptech a ne o fotkách
10. 8. 2014 22:13
10. 8. 2014 21:32
Proboha ty neregi jsou jak umamutý. Copak nechápou, že nikde není nařízené, jaké fotky si tam autor dá, že je to jeho právo a výběr? Navíc, receptů, kde je pouze výsledné foto pokrmu a třeba ve 3 různých pozicích, tu jsou stovky.
Prosím vážené neregi, aby se zaměřili a ZKONTROLOVALI VŠECHNY RECEPTY zde na topkách. Tady už to stačí, tento recept jste označili za fotkami nevyhovující, takže pokračujte dalšími recept a děkujeme za kontrolu napříč několika desítkami tisíc top receptů a kontrolu provádějte důsledně. Jak není fotopostup, nahlásit. HOWGH.
Prosím vážené neregi, aby se zaměřili a ZKONTROLOVALI VŠECHNY RECEPTY zde na topkách. Tady už to stačí, tento recept jste označili za fotkami nevyhovující, takže pokračujte dalšími recept a děkujeme za kontrolu napříč několika desítkami tisíc top receptů a kontrolu provádějte důsledně. Jak není fotopostup, nahlásit. HOWGH.
10. 8. 2014 21:31
zlastni, tento vikend bylo pridano několik receptu a debata o fotkách je u tohoto ... a přitom, je zde tolik receptu bez postupu a nebo s fotkou na které ani nejde poznat o jake jidlo se jedna
10. 8. 2014 21:18
A proč se autorka , když tak ráda fotí, nerealizuje i ve focení postupu? To není tak akční nebo dost nóbl? Námitky chápu, když vidím 3 x stejné fotografie.
10. 8. 2014 21:17
Ivana: nemáte náhodou vlčí mlhu
10. 8. 2014 18:33
Danka, skvele a nápadite varíš, tvoje fotky sú ukážkové. A či dáš jednu alebo fotiek desať a akých, je tvoja vec. Nesmrteľná teta je proste vo forme, ja osobne nevidím dôvod, prečo sa máš s ňou o tom baviť.
10. 8. 2014 18:08
danielle72: Danielko, vůbec si takových komentářů nevšímej a nekaž si úplně zbytečně náladu. Tebe, takovou báječnou kuchařku s očividným uměním dát jídlu šmrnc, tohle nemůže přece vytočit. Já vím, někdy to na člověka padne, protože když to vaříš a šperkuješ víš jen ty a my některé co to dá práce a úsilí. Jistě sis všimla, že já dávám recepty opravdu skromně, téměř vůbec, protože mě ty komentáře už fakt nebavily a nebyli to jen neregistrovaní U mne to zůstalo jen u pokecu, protože tu mám báječné kamarádky a přátele, kteří mi stojí za to Topky zcela neopouštět a mám klid Tak Dani, hlavu vzhůru a mysli si své, držím palečky
10. 8. 2014 18:06
tato dřevorubecká sekaná je zde již se stejným fotem podruhé !!!!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 1 hodinou
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 11 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 18 minutami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 5 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 7 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: sekaná z vařeného masa tncz nova mleté maso jak ohřát sekanou sekaná v páře pomalu pečená sekaná sekana varena v pare jak dlouho vydrží bůčková roláda sekaná z danka recept vařená sekaná z mletého masa sekana z danka vařená sekaná z mletého bůčku recept na vařenou sekanou sekaná na páře sekana z vařeného a syrového masa nepečená sekaná recepty od ladi hrusky varena sunka pošli recept -sekané sekaná vařená ve vodě co se dá udělat z vařeného masa vvarena sekaná recept
Suroviny: maso vepřové mleté, kabanos, vejce, vejce, zázvor mletý, kmín mletý, paprika sušená uzená, sůl bylinková, pepř mletý, petrželka, česnek sušený,
Dřevorubecká vařená sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNwn
51 názorů