Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dřevorubecká vařená sekaná

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

9. 8. 2014 13:04

Suroviny

Porce: moc :-)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 298 kJ / 6 046 kcal
Bílkoviny628,45 g
Tuky361,96 g
Vláknina14,05 g
Cholesterol 4,39 g
Sodík 10,24 g
Sůl24,10 g
Sacharidy62,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sekanou můžeme i zamrazit. Podáváme buď studenou nebo opečenou na malém množství tuku - podobně jako sekanou.

A proč "dřevorubecká"? Protože se z toho množství nají i parta dřevorubců ;-)

Inspirováno receptem z časopisu Pošli recept, upraveno podle našich chutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2014 09:41

ivulinka: Já už si na Topreceptech zničila 2 foťáky. Teď mám třetí a fotopostupy jsem hodně omezila. Pára foťákům opravdu vadí.

magdalenka magdalenka

11. 8. 2014 09:39

ivulinka::yes:

senky senky

11. 8. 2014 08:54

Super :yes::yes: něco podobného jsem dělávala z bůčku, v alobalu balené a ve vodní lázni vařené :-) Musím vyzkoušet i tento styl ;-)
Mmch krásná fotka, jako živá :-) hned bych si sáhla a jedno kolečko uzmula:-8

ivulinka ivulinka

10. 8. 2014 23:09

... ještě dovětek: zkuste se zaregistrovat, abyste sem mohli přispět i "troškou do mlýna"... to pak budete překvapeni reakcemi okolí...

Navir Navir

10. 8. 2014 23:02

ivulinka: :yes::yes::yes: Napsalas to přesně :-!:yes: A, hernajs fernajs, kde je psáno, že musí mít každý foťák :-?:-(( To jako, že když nemám fotooaparát, páč mě fotky neba, tak sem nesmím přidat recept :-? A to je jako co :-?

ivulinka ivulinka

10. 8. 2014 22:57

Celá diskuze ohledně tohoto receptu díky neregistrovaným uživatelům je velice trapná, až mě svědí prsty, že bych ji nejraději celou smazala...
I já tu mám spoustu receptů, ráda vařím a ještě raději fotím, ale ani focení fotopostupu není moje doména hned z několika důvodů, jeden z těch hlavních je to, že na focení při vaření není čas a taky si nemíním díky tomu zničit foťák často mastnýma rukama a nehodlám být v kuchyni šaškem, který něco udělá, umyje si ruce, jde dál připravovat jídlo, pak zase umýt ruce, nafotit další krok...a tak bych mohla pokračovat, o hygieně a bakteriích na našich foťácích se radši ani zmiňovat nebudu. To bychom místo obědu mohli mít na stole až večeři díky zdejším rýpalům, kteří si holt potrpí na nějaké detaily. Ostatně v knižních kuchařkách se u každého receptu fotka připraveného jídla většinou taky nevyskytuje, o fotopostupu si můžeme nechat jen zdát, pokud nemám zrovna na mysli kuchařku pro začátečníky.
Takže milí rýpalové, je jen na nás, autorech receptů, jak moc si s vkládaným receptem pohrajeme, jak rozepíšeme postup a kolik a jaké fotografie k receptu přidáme, vše je totiž o naší dobré vůli a ani nemáte potuchy, kolik času samotné napsání a zkontrolování receptu a vkládání fotek zabere. Já osobně si se závěrečným focením hraji tak dlouho, až jsem skutečně s výslednou fotkou spokojená, obědvám jako poslední a na talíři mám již dávno vychladlou porci jídla.
Zkuste se tedy, vážení, nad svými reakcemi zamyslet a buďte tolerantnější, naše zdejší aktivita je pouze dobrovolná.

Danielko, promiň, ale už jsem se taky musela vyjádřit:-K

Navir Navir

10. 8. 2014 22:29

Ajka: Dej si frťana, třeba to uvidíš 6x :-// SAKRA, je to o receptech a ne o fotkách

magdalenka magdalenka

10. 8. 2014 22:13

:-)):-)):-))

spagetka spagetka

10. 8. 2014 21:32

Proboha ty neregi jsou jak umamutý. Copak nechápou, že nikde není nařízené, jaké fotky si tam autor dá, že je to jeho právo a výběr? Navíc, receptů, kde je pouze výsledné foto pokrmu a třeba ve 3 různých pozicích, tu jsou stovky.
Prosím vážené neregi, aby se zaměřili a ZKONTROLOVALI VŠECHNY RECEPTY zde na topkách. Tady už to stačí, tento recept jste označili za fotkami nevyhovující, takže pokračujte dalšími recept a děkujeme za kontrolu napříč několika desítkami tisíc top receptů a kontrolu provádějte důsledně. Jak není fotopostup, nahlásit. HOWGH. :-//:-//

Frantiska Frantiska

10. 8. 2014 21:31

zlastni, tento vikend bylo pridano několik receptu a debata o fotkách je u tohoto ... a přitom, je zde tolik receptu bez postupu a nebo s fotkou na které ani nejde poznat o jake jidlo se jedna

Ajka

10. 8. 2014 21:18

A proč se autorka , když tak ráda fotí, nerealizuje i ve focení postupu? To není tak akční nebo dost nóbl? Námitky chápu, když vidím 3 x stejné fotografie.:-?:-?:-//

jarda Kadic jarda Kadic

10. 8. 2014 21:17

Ivana: nemáte náhodou vlčí mlhu:-?:-?:-?:-?:no:

magdalenka magdalenka

10. 8. 2014 18:33

Danka, skvele a nápadite varíš, tvoje fotky sú ukážkové. A či dáš jednu alebo fotiek desať a akých, je tvoja vec. Nesmrteľná teta je proste vo forme, ja osobne nevidím dôvod, prečo sa máš s ňou o tom baviť.

Bibinka Bibinka

10. 8. 2014 18:08

danielle72: Danielko, vůbec si takových komentářů nevšímej a nekaž si úplně zbytečně náladu. Tebe, takovou báječnou kuchařku s očividným uměním dát jídlu šmrnc, tohle nemůže přece vytočit. Já vím, někdy to na člověka padne, protože když to vaříš a šperkuješ víš jen ty a my některé co to dá práce a úsilí. Jistě sis všimla, že já dávám recepty opravdu skromně, téměř vůbec, protože mě ty komentáře už fakt nebavily a nebyli to jen neregistrovaní;-):no: U mne to zůstalo jen u pokecu, protože tu mám báječné kamarádky a přátele, kteří mi stojí za to Topky zcela neopouštět a mám klid:yes::-D Tak Dani, hlavu vzhůru a mysli si své, držím palečky;-):-):yes:

Ivana

10. 8. 2014 18:06

tato dřevorubecká sekaná je zde již se stejným fotem podruhé !!!!:-?

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sekaná z vařeného masa tncz nova mleté maso jak ohřát sekanou sekaná v páře pomalu pečená sekaná sekana varena v pare jak dlouho vydrží bůčková roláda sekaná z danka recept vařená sekaná z mletého masa sekana z danka vařená sekaná z mletého bůčku recept na vařenou sekanou sekaná na páře sekana z vařeného a syrového masa nepečená sekaná recepty od ladi hrusky varena sunka pošli recept -sekané sekaná vařená ve vodě co se dá udělat z vařeného masa vvarena sekaná recept

Suroviny: maso vepřové mleté, kabanos, vejce, vejce, zázvor mletý, kmín mletý, paprika sušená uzená, sůl bylinková, pepř mletý, petrželka, česnek sušený,

TopRecepty.cz

Dřevorubecká vařená sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xNwn