Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dřevorubecká vařená sekaná

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

9. 8. 2014 13:04

Suroviny

Porce: moc :-)

Nutriční hodnoty

Energie25 298 kJ / 6 046 kcal
Bílkoviny628,45 g
Tuky361,96 g
Vláknina14,05 g
Cholesterol 4,39 g
Sodík 10,24 g
Sůl24,10 g
Sacharidy62,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sekanou můžeme i zamrazit. Podáváme buď studenou nebo opečenou na malém množství tuku - podobně jako sekanou.

A proč "dřevorubecká"? Protože se z toho množství nají i parta dřevorubců ;-)

Inspirováno receptem z časopisu Pošli recept, upraveno podle našich chutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

agar

13. 2. 2016 20:19

Kašlete na přiblba co pravděpodobně neumí uvařit vajíčko natvrdo ;-) .Jen tak dál. :yes: . Recepty jsou fajn :-))

danielle72 danielle72

21. 8. 2014 08:19

Kadliku, i Tobě krásné ráno :-) Děkuji za důvěru ;-) Jen to, proaím, nezkoušej z nádherně libového masa, jak jedna z neregistrovaných (ale to zrovna Tobě říkat nemusím, nejsi v kuchyni žádným nováčkem); a osol sobě podle chuti - my doma asi solíme trošku méně, než bývá zvykem. Tak ať vám chutná :-):yes:

Kadlik Kadlik

21. 8. 2014 06:37

Dobré ránko! Moc se mi to líbí, zaujalo mne to... A asi právě kvůli těmhle žabomyším válkám jsem přestal svoje kuchařské experimenty popisovat. Jsou tu prostě lidi, kteří pod svým jménem pochválí, pak se rychle jako neregistrovaní přihlásí, a hurá závistivě a přímo škodolibě a hnidopišsky hanět. :-S Takže zkusím to, sice z menšího množství surovin, ale půjdu do toho!:-8

danielle72 danielle72

17. 8. 2014 18:36

Klárka: Klárko, to mne mrzí:-S, nevím, kde se stala chyba. Tento recept v týdnu vyzkoušela má kamarádka na lLovensku a sekanou měla krásnou, i na řezu.

Já jsem "úsporný tip" a snaží se jídlo nevyhzovat, takže kdyby se mi staloto, co to tobě, udelala bych z toho například pomazánku, plněné taštičky z listového těsta... Nebo bych to třeba smíchala se syrovým vajíčkem, troškou solamylau a kořením a udělala lívanečky na pánvi;-).

Klárka

17. 8. 2014 16:19

Nevařila jsem jí zprudka, vždyť je to i napsané, že se má dělat pomalu:-(. Jsme na ní jen dva a k chlubení to fakt nebylo a jíst jí týden taky fakt nechci, proto jsem se chtěla poradit, co s tím dál udělat.

maris maris

16. 8. 2014 12:43

Klárka : škoda, že se rozsypala, ale zarazilo mě, že bys jí chtěla vyhodit, i když Ti je to líto. Vždyť s kaší i s chlebem a hořčicí jde sníst i rozsypaná, na chuti to neubere, jen tak dobře nevypadá. ;-):-)

spagetka spagetka

16. 8. 2014 12:43

Klárka : když se ti už rozsypala, nakrájejte na malé kousky a buď podávejte ohřáté, nebo rychle opečte na pánvi. Rozhodně nevyhazujte, jedlé to je a vždy se s tím dá něco dělat.
Napadá mě - nevařila jste ji moc prudce? Tady mi přijde skutečně, že se musí vařit pomalu, spíš properlit.

Klárka

16. 8. 2014 12:29

Včera jsem jí uvařila s tím, že bude dneska s brkaší a zítra pro známé ke chlebu s hořčicí. Ohřát jsem jí nakonec místo opečení musela v mikrolvlnce, protože se rozsypala už při krájení a předložit jí někomu jinému se ani neodvažuji. Dá se s tím něco udělat? Zpracovat jinak? Vyhodit je mi to líto;-( Díky

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 8. 2014 21:20

Danielko i u nás by jsi s touto dobrotou uspěla:-*:-p:-K

danielle72 danielle72

11. 8. 2014 20:33

Jana Remkova: Já vlastně taky ne;-) Pára, mouka a spol. mi v kuchyni už taky jeden zničily...

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2014 19:01

spagetka: Nebyla by od věci..tak mne drze napadlo :-D, že by mohla být soutěž o foťák?:-D. Já bych se nebránila;-)

Hanka Jiráčková

11. 8. 2014 14:00

Já jsem recept aspoň zkusila a moc mě neohromil;-(. Pečená sekaná je o mnoho lepší. Chyběla mi hlavně chuť výpeku a špatně se mi krájela:no:. Nedovedu si představit, že bych jí měla mrazit, to by se snad rozpadala uplně. Chtělo by to něco z tučnějšího masa. V surovinách je napsané vepřové maso, já dala libové plecko a určitě by byl lepší bůček. S vajíčkama natvrdo to taky není žádná výhra. Ztrácí se chuť masa a dělá sekanou takovou nijakou:no:, chtělo by to přidat na koření. Opakovat určitě nebudu, ale snad jen pár poznatků, které pomůžou ostatním. Mmch do top 10 bych recept taky nezařadila, tzv neregi mu prokázaly spíš medvědí službu.

tejaja tejaja

11. 8. 2014 13:00

Všetko bolo povedané, súhlasím so všetkými komentármi, ktoré sa zastávajú Danielky. len si neodpustím jednu poznámku : V poslednom čase to na Topkách vyzerá nie ako na webe o varení, ale pred stredovekou inkvizíciou. Odchytiť, mučiť, kde sa dá, a nakoniec zmiesť z Topiek preč. Kto dlhšie vydrží, alebo nevydrží a pridá sa k tým, čo to vzdali. Danielka, nevzdávaj to, psí hlas do neba neide. ;-)

magdalenka magdalenka

11. 8. 2014 10:34

Jana Remkova::yes:

spagetka spagetka

11. 8. 2014 09:56

Jana Remkova: souhlas. A přidávat fotky, jak hážeš kedlík do vody, nebo sekanou dáváš do trouby? :-O:-O:-O. Navíc i souhlas s Ivulinkou - zapatlané ruce, pořád umývat, abych fotila, jak hňácám těsto?:no::no:
Je rozdíl, přidávám -li složitý recept se složitým postupem, tam je vhodný, ale také ne daný befelem.

Každý se může zeptat, když něčemu nerozumí, vždycky se tu najdou lidi, kteří odpoví:yes::yes:.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sekaná z vařeného masa tncz nova mleté maso jak ohřát sekanou sekaná v páře pomalu pečená sekaná sekana varena v pare jak dlouho vydrží bůčková roláda sekaná z danka recept vařená sekaná z mletého masa sekana z danka vařená sekaná z mletého bůčku recept na vařenou sekanou sekaná na páře sekana z vařeného a syrového masa nepečená sekaná recepty od ladi hrusky varena sunka pošli recept -sekané sekaná vařená ve vodě co se dá udělat z vařeného masa vvarena sekaná recept

Suroviny: maso vepřové mleté, kabanos, vejce, vejce, zázvor mletý, kmín mletý, paprika sušená uzená, sůl bylinková, pepř mletý, petrželka, česnek sušený,

TopRecepty.cz

Dřevorubecká vařená sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xNwn