Alstroemérie
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovocné pasty do krémů si připravuji sama přes léto postupně tak, jak ovoce dozrává.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2014 14:00
Velmi krásné Máš opravdu talent a velkou trpělivost
6. 8. 2014 17:54
Smekám!!!!
6. 8. 2014 09:45
Krásné, škoda jíst Jo samouk, máš talent
6. 8. 2014 09:43
Krásná práce.
6. 8. 2014 09:42
HankaR.: Ano, všechno je jedlé (kromě drátků a floristické pásky, které byly použity při výrobě květiny). Jsem samouk, ale baví mně to
6. 8. 2014 08:52
Ani se nechce věřit,že toto je jedlé
Je to krása a ty jsi velice šikovná
Je to krása a ty jsi velice šikovná
6. 8. 2014 07:10
Cože??? To je jedlé a vytvořené rukama???
6. 8. 2014 07:00
kráása
5. 8. 2014 22:42
... tak to je teda věc. Čučím jak puk
Taková jedlá Adéééla
Taková jedlá Adéééla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 4 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 18 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: jedlé květy z fondantu
Suroviny: korpus piskotový, krém malinový, marcipán
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
9 názorů