Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z listového špenátu s anglickou slaninou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

27. 6. 2014 14:16

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 006 kJ / 479 kcal
Bílkoviny9,51 g
Tuky43,08 g
Vláknina8,44 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 894 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy10,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělávala jsem špenátovou polévku vždycky z mraženého špenátového pyré, ale této se nevyrovná, je mnohem lepší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

27. 6. 2014 16:53

Aj ja si myslím, že čerstvý špenát je lepší...máš to dobré, nepochybne. :yes: len by som asi nedala toľko krupice a slaninu by som vyškvarila a dala až na tanieri...
Ja som teraz dovarila polievku z mangoldu, ale krémovú. Treba jesť vitamíny, kým sa dá.:-))

spagetka spagetka

27. 6. 2014 14:40

Bibi, si představ, že já název už dočítala takto: ... z listového...TĚSTA :-D:-D:-D:-D:-D, ach jo. Zas jsem dřív myslela, než koukala. Každopádně :-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: listový špenát se slaninou jak dlouho vařit listový špenát polévky recepty listový špenát recept polévka špenátová se slaninou špenátová polévka s anglickou listový špenát polevky recept ze špenátu jak varit listovy špenát polévka listovy špenát tncz nova špenát připrava listovy špenat jak dlouho dusit listovy spenat jak dlouho vařit listový špenát? čerstvý listový špenát mrazeny,doba připravy špenat s anglickou slaninou listový špenát polévka tncz nova

Suroviny: špenát listový, cibule lahůdková, česnek, slanina anglická, vývar zeleninový, krupice dětská, olej olivový, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Polévka z listového špenátu s anglickou slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JjW2