Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččina rozcuchanka

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 6. 2014 16:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 092 kJ / 4 085 kcal
Bílkoviny70,63 g
Tuky204,21 g
Vláknina46,04 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 634 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy468,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

27. 6. 2014 17:14

magdalenka: Magdi, doopravdy bez mouky:yes::yes:. Právě kvůli mužovi jsem zvolila tuhle variantu, ne tu Natřásanku, jak dala Jikotka, tam je právě navíc ta mouka a diabetici maj dost škrobu už v těch bramborách. O té folii a kolečkem na pizzu nebo tupou stranou nože vím - třeba opatrnosti ;-);-) a vyzjkoušej, fakt je to moc dobré :yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

27. 6. 2014 16:43

Toto je úplne bez múky??? Pre m%na je to úplne neznáme jedlo, tak sa pýtam.
A bacha, kolečkom na pizzu sa dá krásne fólia prerezať - mám vyskúšané.:-D

spagetka spagetka

27. 6. 2014 12:23

Děkuju :-K, fakt moc dobré a Terezko, souhlasím, nač vymýšlet bůhvíjak složité a nákladné recepty, když ty staré, jednoduché je chutí mnohdy předčí :yes::yes::yes:

tejaja tejaja

27. 6. 2014 06:15

:yes: Jednoduché a určite dobré. Staré recepty sú na nezaplatenie.;-)

radiator radiator

26. 6. 2014 20:50

Špagetko, rozcuchandu neznám a určitě ji vyzkouším:yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 6. 2014 17:52

spagetka: Já mám dneska fakt den!:-D Vždyť ji mám taky! :-D

spagetka spagetka

26. 6. 2014 16:16

Jana Remkova: jani, to je spešl pečící folie, ne ta folie na balení potravin. Je výhodnější než papír, protože rozměry má jako normál pekáč, dá se omýt a používáš opakovaně. V Dom.potř. mě stala cca 120? Tak nějak. Pečící papír už nekupuju. jen bacha na protržení, krájím kolečkem na pizzu nebo tupou stranou nože

spagetka spagetka

26. 6. 2014 16:14

Jikotka: Jiřinko, i tak ji babka říkala :-D:-D, já pozměnila název, že je to od ní :-*:-*:-K:-K:yes::yes:, Je skvělá a když muž řekne, že mu připomíná žemlovku, tak to je fakt něco, žemlovky zbožňuje, jak vidno i tohle :-D:-D:-D:-D. Já to nepekla snad 20 let a potřebovala jsem sdělat vařené brambory. Ale voní to tu ještě teď :yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 6. 2014 16:11

Ladi, co by s tím žárem udělala fólie?? To mne nikdy nenapadlo, dávám hlavně pečící papír. Řeknu ti, to je receptík!!:yes::yes:. Ty staré recepty jsou skvělé:-p

Jikotka Jikotka

26. 6. 2014 16:10

:-p:-p:-p,mám recept na Rozcuchanou nevěstu,ale ještě jsem se k tomu,abych ho udělala nedostala...tenhle tvůj je hodně podobný...vypadá moc dobře :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jidla zbrambor jak sdělat vařené brambory babiččina pizza recept stara jablka rozcuchana nevesta recept babiččino nádobí babicciny noky s vejci z hanacka videorecepty stare dobre recepty jak sdělat jablka rozcuchaná nevěsta recept na nevěstu recept na bramborovou natřásanku nádobí babiččina kuchyně staré recepty zbrambor a jablek babiččina rozcuchanda bramory pro diabetiky

Suroviny: brambory, jablko, vejce, máslo, mléko, skořice, cukr krupice, sůl, šťáva citronová, citron

TopRecepty.cz

Babiččina rozcuchanka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7Lm