Salát, jak ho dělal děda
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 655 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,53 g |
Tuky | 74,46 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 13,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Salát dělal můj děda, narozený ve Francii, každé léto. A šel na dračku. Ne děda, salát :-) V zimě pak použil místo hlávkového salátu zelené naložené fazolky.
Pokud nepoužíváte odstředivku na salát, nebude voda v zálivce vůbec nutná, nebo jen pár lžic. Záleží na tom, kolik zálivky chcete mít :-) Vajíček můžete dát klidně víc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2014 07:51
20. 6. 2014 23:34
20. 6. 2014 19:32
20. 6. 2014 19:32
20. 6. 2014 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 46 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: voda na salát zálivka na salát z vinneho octa otcova voda do salátu kolik bramborové salátu na 15 porci hlavkový salát vejce naložený hlávkovy salát hlávkový salát v otcové vodě se špekem kdy delat bramborovy salat hlávkoví salát otcova zalivka kdy delat salát salát hlávkoví recepty salát hlávkoví otcova zálivka na salát kdo delat salat bramborovy salát otcova voda co dělat když je můj otec salát saláty z francie jak se dela otcova zálivka na salat naložený hlávkoví salát
Suroviny: salát hlávkový, cibule červená, vejce, česnek, olej, voda, ocet vinný bílý, sůl, pepř
Salát, jak ho dělal děda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpgW
20 názorů