Pagáče s tykvovými semínky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 708 kJ / 4 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,83 g |
Tuky | 272,71 g |
Vláknina | 34,90 g |
Cholesterol | 418 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 385,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vďaka celozrnnej múke a sádlu vyzerajú a chuťou pripomínajú škvarkové pagáče, tekvicové semienka im dávajú zvláštnu príchuť.
Sú dobré aj na druhý deň.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2014 19:14
Anna Kocikova:Anička, dušička, ty vždy tak pohladíš...dík.
24. 6. 2014 15:09
Magduško,už jen na pohled to pohladí v žaludkuMáš je vážně krásné
21. 6. 2014 18:11
Bosana:som veľmi rada, vďaka aj za foto...milé.
21. 6. 2014 17:46
,místo margarínu jsem našla ve špajzu palmový margarím a použila jsem ho. Moc dobré, k pivu či vínku,poslala jsem Ti Magduška foto,nejsou jako tvoje,ale budu je určitě péct znovu. Dík za recept,bod už jsem připsala minule.
17. 6. 2014 18:26
Holky, potešili ste ma...a ešte viac potešíte, ak vyskúšate. Návšteva nechcela veriť, že v tom nie sú oškvarky. Že ich v pagáčoch vidia aj cítia!
17. 6. 2014 18:21
Bosana: Ak dáš len sádlo, pagáče budú veľmi krehké aj drolivé. Skús dať slabú decku oleja (okrem sádla), ak chceš ešte dnes vyskúšať. Tým množstvom som si nie istá, ale aspoň budeš vedieť do budúcna, ako na to. Budem rada za každú tvoju reakciu po upečení.
17. 6. 2014 18:09
Magduška,prosím napiš jestli má ten margarín nějakou roli, já mám svoje sádlo zavařené a musela bych margarín koupit až zítra a už jsem to chtěla prubnout a jak si opisuju recept tak jsem trochu rozpačitá....
17. 6. 2014 17:59
Magdi moc povedené pagáčky
17. 6. 2014 15:47
Tak to Magdi nemá chybu! Pořád v ingrediencích hledám škvarky a ony tam vlastně nejsou!
17. 6. 2014 13:15
Krásné pagáčky, určitě recept využiju
17. 6. 2014 12:44
Teda, to se ti povedlo!! Moc se mi to líbí+
17. 6. 2014 11:38
Magdi, paráda
17. 6. 2014 07:50
Uzasne, jsi opravdova "inovatorka a badatelka" co se tyce pripravy pagacu.
17. 6. 2014 07:14
Vyzerajú ako škvarkové a predsa nie sú škvarkové Ale sú úžasne krásne a zdravé. Máš to u mňa
17. 6. 2014 07:04
Moc se Ti povedly+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 9 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 58 minutami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 3 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 5 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: škvarkové pagáčky slovenské pagáče žitné pagáče slane tycinky s tykvovymi seminky dýňové pagáče jablečný kolač se semínky
Suroviny: mouka pšeničná, mouka celozrnná žitná, droždí čerstvé, mléko, cukr, margarín, sádlo vepřové, sůl, smetana zakysaná, semínka dýňová, vejce, semínka lněná, semínka slunečnicová
Pagáče s tykvovými semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7DX
15 názorů