Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra po uhersku

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 2. 2014 15:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 219 kJ / 1 486 kcal
Bílkoviny104,10 g
Tuky98,23 g
Vláknina9,98 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,18 g
Sůl5,70 g
Sacharidy42,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mekkejla

22. 10. 2017 13:48

Dnes byly k obědu a moc jsme si pochutnali. Díky za recept. :yes: Ráda bych přidala fotku,ale bohužel to nejde. :-(

alokinka alokinka

23. 2. 2014 01:35

hosta: Já je také solím.Kuřecí, krůtí, tam je to fuk ty se rozpadaji po minutě a u vepřových se mi to ještě též nestalo. Nic mene kdo se bojí stačí jen lehounce orestovat aby se jatra zatahla a muzou solit. Ovšem u jater hovezich netusim.Sama je nejim, jsou tuha sama o sobe.

hosta hosta

22. 2. 2014 23:29

Většina lidí žije ve vleku letité pověry, že játra se nesmí solit syrová před úpravou. Není to pravda, játra ztvrdnou maximálně dlouhou tepelnou úpravou. Solím je celý život, nakládám do slaných marinád, vůbec to nevadí.

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 2. 2014 19:39

Líbí:-p:yes::-K

alokinka alokinka

22. 2. 2014 19:09

Omlouvám se, já to tam přehodila, ale každopádně stačí "oprasknou" a pak už jde v pohodě osolit.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 2. 2014 19:05

No, játra se by se solit opravdu před úpravou nikdy neměla, ale vypadají moc dobře;-) tak asi byly dobroučké;-)

Milan

22. 2. 2014 18:59

Tak nevím zda mají být ta játra jako kámen. Pokud se osolí před tepelnou úpravou, tak ztvrdnou. Jinak to může být ňamka.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra kuřeci jatra po uhersku vepřová játra jako minutka kdy solit játra vepřová játra recepty vepřová játra recept vepřová játra s rýží krůtí játra po uhersku vepřová játra videorecept recept na vepřové játra vepřové játra kruti po uhersku kdy solit játra recept játra veprova solit játra recept solit játra recepty z vepřových jater muzou se solit jatra kuřecí nudličky po uhersku játra ztvrdnou

Suroviny: játra vepřová, slanina anglická, cibule, mrkev, petržel, celer, paprika sušená sladká, koření nové koření, rajče, pórek, paprika čerstvá červená, sádlo, cukr, rozmarýn, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepřová játra po uhersku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Drvq