Vepřová játra po uhersku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 219 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,10 g |
Tuky | 98,23 g |
Vláknina | 9,98 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 42,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2017 13:48
Dnes byly k obědu a moc jsme si pochutnali. Díky za recept. Ráda bych přidala fotku,ale bohužel to nejde.
23. 2. 2014 01:35
hosta: Já je také solím.Kuřecí, krůtí, tam je to fuk ty se rozpadaji po minutě a u vepřových se mi to ještě též nestalo. Nic mene kdo se bojí stačí jen lehounce orestovat aby se jatra zatahla a muzou solit. Ovšem u jater hovezich netusim.Sama je nejim, jsou tuha sama o sobe.
22. 2. 2014 23:29
Většina lidí žije ve vleku letité pověry, že játra se nesmí solit syrová před úpravou. Není to pravda, játra ztvrdnou maximálně dlouhou tepelnou úpravou. Solím je celý život, nakládám do slaných marinád, vůbec to nevadí.
22. 2. 2014 19:39
Líbí
22. 2. 2014 19:09
Omlouvám se, já to tam přehodila, ale každopádně stačí "oprasknou" a pak už jde v pohodě osolit.
22. 2. 2014 19:05
No, játra se by se solit opravdu před úpravou nikdy neměla, ale vypadají moc dobře tak asi byly dobroučké
22. 2. 2014 18:59
Tak nevím zda mají být ta játra jako kámen. Pokud se osolí před tepelnou úpravou, tak ztvrdnou. Jinak to může být ňamka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 25 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 49 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 55 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra kuřeci jatra po uhersku vepřová játra jako minutka kdy solit játra vepřová játra recepty vepřová játra recept vepřová játra s rýží krůtí játra po uhersku vepřová játra videorecept recept na vepřové játra vepřové játra kruti po uhersku kdy solit játra recept játra veprova solit játra recept solit játra recepty z vepřových jater muzou se solit jatra kuřecí nudličky po uhersku játra ztvrdnou
Suroviny: játra vepřová, slanina anglická, cibule, mrkev, petržel, celer, paprika sušená sladká, koření nové koření, rajče, pórek, paprika čerstvá červená, sádlo, cukr, rozmarýn, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř
Vepřová játra po uhersku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Drvq
7 názorů