Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí paštika z vepřových jater

Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji můžete s rybízovou omáčkou jako předkrm, ale třeba samotnou na chlebu jako svačinu.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min + doba tuhnutí

80 min (80 min příprava, + doba tuhnutí)

22. 2. 2014 10:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie34 553 kJ / 8 259 kcal
Bílkoviny131,20 g
Tuky806,86 g
Vláknina45,20 g
Cholesterol 2,26 g
Sodík 566 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy112,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

22. 2. 2014 18:44

Můžu se zeptat, jak se zavařuje?Přečetla jsem všechny podobné a moudrá nejsem.Někde je jednou, někde nadvakrát.

jarka skrobakova

22. 2. 2014 16:51

:yes::yes::-p dobrota :-K

hosta hosta

22. 2. 2014 14:05

:yes:

magdalenka magdalenka

22. 2. 2014 10:40

Robím veľmi podobne (surové sádlo aj játra pomeliem), dávam aj do pohárov (menších a nie do plna) a sterilizujem. :yes: bez nich neboli dovolenky kedysi...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játrová domácí paštika recepty vepřova paštika vepřová paštika recept recept na domácí vepřovou játrovou paštiku domácí paštika z jater jak dlouho zavařovat paštiku vepřová játra paštíka domácí paštika z vepřového masa a jater domácí zabíjačková paštika zabijačková paštika recept na domácí vepřovou paštiku domácí paštika z vepřového masa recept na veprovou paštiku recept vepřová paštika vepřová játrová paštika vepřová játra paštika recepty vepřová paštika s játry pomazánka z vepřových jater zabíjačková domácí paštika jak udelat veprovou pastiku

Suroviny: sádlo vepřové hřbetní, játra vepřová, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, majoránka, kmín drcený, voda

TopRecepty.cz

Domácí paštika z vepřových jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v50X