Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené španělské hovězí-Ropa vieja

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 2. 2009 17:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 467 kJ / 1 307 kcal
Bílkoviny233,54 g
Tuky19,29 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy45,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší přílohou je rýže, ale mohou být i těstoviny, nebo opečené brambory.

Recept pochází z Glancu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

16. 2. 2017 19:26

Michaela Medkova: Míšo, jsem moc ráda, že chutnalo a že budeš recept někdy opakovat-díky :yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

16. 2. 2017 12:41

Dnes bylo k obědu a moc nám chutnalo:yes::-* Díky za recept, uložím mezi oblíbené

zdenek

2. 11. 2011 21:48

je to naprostá delikatesa, která se musí ale dělat přesně podle receptu, tady to vypadá sorry jako perkelt. Sofrito ...pastu je potřeba udělat samostatně a pečené hovězí natrhat na drobné kousky

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 10. 2010 20:59

:-O:-pTa šťávička;-)+6 bodík letí:yes::yes:

Paprika Paprika

21. 10. 2009 19:55

Výbušná :yes: - úžasná barva omáčky.:-p

Bibinka Bibinka

21. 10. 2009 19:38

Teda Výbušná, to mě opravdu potěšilo, že jsi to ukuchtila a od tebe je to obvzlášť příjemné;-) a ještě mě těší víc to, že jste si pochutnali:-p,nám to také chutnalo moc. Tvoje fotka je jak z VIP časopisu, až svítí jako neon-supr a děláš divy.
MÁŠ ve fotoalbu velikosti Pidi-štěňátek.;-)

vybusna vybusna

21. 10. 2009 19:19

takze az dnes prisiel rad na ropa viej. su tu recepty dva a vyskusam aj ten od drobka...nemala som zeler, tak ako prvy robim bibin...maso som mala nakrajane na drobnejsie, takze mam z toho skoro nieco ako gulas, ale nech to uz ma formu akukolvek je to vyborne jedlo. mam urobenu aj ryzu, ale popravde, nic sa nevyrovna kusku makkeho celozrnneho chleba...pripadala som si ako u mojich prarodicoch...tam sa korkou vytieralo vsetko docista...tak som aj ja vyzerala dnes. bibi +

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

10. 5. 2009 07:23

Až nyní si všímám více takovýchto jídel, co jsme začali dělat "KUSKUS" a zachutnal nám . Hodí se vždy, když nevíme co dělat. Je to úžasně rychlí. Jani prima . Máš sice opožděně, ale přece +bodík.

kordy

9. 5. 2009 13:14

caw sem si vsiml ze sul sice je napsana v surovinach ale v postupu ne je mi to jasne ze je potreba ji pouzit ale clovek co se nezamysli na ni zapomene!

Bibinka Bibinka

1. 3. 2009 11:31

Tuto dobrotu jsme měli včera k obědu a bude i dneska, je to moc dobrý a chuťí je to zase úplně něco jiného, než na co jsme zvyklí. Přidala jsem 2 fotky v mém podání:-)

Peter, nechci s Tebou polemizovat zda je či není ta mana španělská, nevím, proč by to tam psali. Jinak nikdo netvrdí, že je to španělské jídlo, prostě se to tak jmenuje. Španělsko znám velmi dobře, jejich kuchyni také a proto bych si tipla, že to může být jejich pokrm. Hezkou neděli.;-):yes:

Peter

28. 2. 2009 20:44

To nie je spanielske jedlo. ale kubánske. Pripravuje sa zo zvyskov (preklad znamená Staré prádlo...).

Drobek Drobek

22. 2. 2009 19:54

Omlouvám se. ale fotku jsem dal k receptu který jsem právě na žádost přidal. Nemám rád "tupláky" recepty, ale ono kromě jména je to poněkud jiné.
No a protože jsem ještě neobědvali, přidám fotku na talíři později.:-8

Bibinka Bibinka

22. 2. 2009 11:27

Drobku, prosím, prosím, když to dnes vaříš, dej tam fotku;-):-8, já to budu dělat tento týden, tak aby to pod receptem bylo veselejší:-D a díky.

vybusna vybusna

22. 2. 2009 10:30

toto jedlo si davam urcite na vyskusanie, hovadzie na tento sposob u nas frci, musim pockat ale az na leto...minula som komplet zasoby koriandru a musim pockat na novu urodu.
drobek urcite by si mohol aj svoju variantu vlozit, zeler a mrkva, nie je to, co koriander...vznikne maso uplne inej chuti.

maris maris

22. 2. 2009 08:08

Drobku a nemůžeš nám ty " cancourky " vyfotit ?;-):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dušené hovězí rop recepty španělské jídlo hovězí na švestkách hovězi maso po španělsku hovezi dusene španělské hovězí maso hovězí zadní dušené dušené hovězí maso dušené hovězí kostky dušené hovězí zadní dušené hovězí recept hovadzie maso dusene španělská hovězí pečeně roztrhaný španělský ptáček španělská pečeně spanelske kostky dušené hovězí maso recept hovězí maso dušené hovadzie dusene

Suroviny: hovězí zadní, česnek, olej, paprika čerstvá zelená, hrášek, kmín drcený, koriandr čerstvý, ocet vinný bílý, protlak rajčatový, vývar hovězí, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Dušené španělské hovězí-Ropa vieja

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRAx