Křehké "jahodové" pusinky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 491 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,45 g |
Tuky | 169,40 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 328,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2014 15:02
jak říkám, upečte a uvidíte
21. 2. 2014 18:05
KikiPiemonte: Tohle upéct??? Špatný vtip Vidím výsledek, zmarněné ingredience
21. 2. 2014 13:46
tak to je zase výtvor hodný mistra.. snad to nějaká nezkušená kuchařinka nevyzkouší...
21. 2. 2014 12:11
Toto tady je snad nastrčená provokatérka
20. 2. 2014 16:25
upečte a uvidíte
20. 2. 2014 07:28
Hm, opravdu výkon hodný profesionální kuchařky Ale to je patrné na všech fotografiích.
20. 2. 2014 07:17
Tak jestli jsou toto pusinky Ja tam vidim roztekle pripalene placky, ktere spise odrazuji nez aby je clovek vyzkousel, ostatne jako vsechny vase recepty
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 9 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: sněhové pusinky jahodové sněhové jahodové pusinky jahodové cukroví recept na nadychane kokosove pusinky malinové sněhové věnečky linecké hvězdičky z bílého jogurtu snehove pusinky z marmelady jahodové placičky
Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr krystal, jogurt bílý, kokos strouhaný, jahodová marmeláda
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
7 názorů