Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 90 min

130 min (40 min příprava + 90 min tepelná úprava)

17. 2. 2014 21:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 111 kJ / 1 222 kcal
Bílkoviny22,99 g
Tuky80,99 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy97,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vanilka70 vanilka70

28. 6. 2016 18:50

znám jazyk konzumuji uzený je nej ale koukám nemáte ho oloupaný vy ho jíte tak jak je na obrázku ? já ho tedy oloupu když ho uvařím až je měkký jde to krádně s tou kůží tvrdou bych ho asi nedala ale jinak ok :p:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 2. 2014 15:02

Nádhera už jen od pohledu:-K:-p:yes:

isindy isindy

18. 2. 2014 19:07

ach bóže, ach bóže...:-8:-8:-8:-p:-D

paráda:yes:

hosta hosta

18. 2. 2014 16:51

Bahula: vůbec nepochybuju, musela to být dobrota, příště vylepším podle tebe:-))

jarka skrobakova

18. 2. 2014 16:23

krásný recept :yes::yes::-p:-K

Bahula Bahula

18. 2. 2014 14:45

hosta:Zajímala mě hlavně chuť mandlí v omáčce a skutečně udělaly svoje :-p:-K

rozmarynaH rozmarynaH

18. 2. 2014 14:12

Ta omáčka musí mít báječnou chuť:-p. Jedla bych jí samotnou asi s jedním kolečkem toho krásně vypadajícího knedlíku:yes:

zizala zizala (moderátorka)

18. 2. 2014 12:45

Uzený jazyk jsem nejedla ani nepamatuju, doma vnitřnosti odmítají. Ale já bych si pochutnala :-p

hosta hosta

18. 2. 2014 12:33

Dělám stejně, někdy s jazykem, někdy s hovězím masem.:yes: Máme raději, než omáčku z mléka. Zkusila jsem dát do podobných recept, který tu mám, nějak se nepovedlo:-(
http://www.toprecepty.cz/recept/30265-krenova-omac...

Irule Irule

18. 2. 2014 08:09

to je zajímavé moc :yes::yes::yes: +4

Colombo65 Colombo65

17. 2. 2014 23:59

.... mám úplně stejný myšlenky a chutě:-D:-D:-D.... ale hold budu druhej jako Soukalová :-)):-)):-))
Krásná práce :yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 2. 2014 22:33

;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší uzený hovězí jazyk jak oloupat uzený jazyk hovězí jazyk se sójovou omáčkou loupani uzeneho jazyka jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk jak loupat uzený jazyka omáčka na uzený jazyk uzený jazyk jak povařit uzený jazyk uzeny jazyk oloupat uzený jazyk doba vaření uzený jazyk, recept uzený jazyk top recepty doba varu hovězího uzeného jazyka recepty uzené mandlemi hovězí s mandlovou omackou uzeny hovezi jazyk loupání jak vařit uzený jazyk top uzený jazyk kdy oloupat uzený jazyk

Suroviny: jazyk hovězí uzený, smetana, máslo, mouka hladká, vývar masový, mandle, křen, cukr, šťáva citronová, sůl

TopRecepty.cz

Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y5gE