Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb rychle a chutně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

9. 2. 2014 20:21

Suroviny

Porce: 4 osoby

Nutriční hodnoty

Energie5 960 kJ / 1 424 kcal
Bílkoviny46,75 g
Tuky5,41 g
Vláknina17,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy288,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

23. 4. 2015 20:01

cathleen: Ivka, mohla, no...chcela som presne pdľa receptu, chuťovo to ujde, je to v pohode, len nízky. :-D Ale zje sa. Ďakujem za pochvalu fotky. :-8

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 4. 2015 19:58

tejaja: Teri, přidat mouku jsi klidně mohla - to přeci není změna receptu ;-)
Úvodní fotku máš moc hezky naaranžovanou:yes:

tejaja tejaja

23. 4. 2015 19:23

Chuťovo je chlieb celkom dobrý, len akosi nízky. Už cesto sa mi zdalo riedke na chlieb, ale nechcela som pridávať múku, chcela som dodržať množstvo surovín. A zrejme to bola chyba, chlebík je nízky. Dala som sezamové a slnečnicové semená, takže chuťovo celkom ujde. ;-)

casino casino

12. 2. 2014 00:49

spagetka:
Důležité je, že vy sama víte jak vám to peče, ale něco je blbě...
Nemáte ten knoflík s čísílkama na termostatu z jiné trouby?:-)):-)):-))
To, že vám to ukazuje 185°C neznamená, že v peci nemůže být 225°C

magdalenka:
Eletrika
Asi jsem měl v předešlém koment. upřesnit, že chleba peču v litinové mufli. Mám odzkoušeno, že při pečení chleba je jedno, zda s, či bez horkovzduchu.

magdalenka magdalenka

10. 2. 2014 13:27

casino: Plyn? Elektrika? Horkovzduch? Mám všetky tri a všetky tri pečú inak.

spagetka spagetka

10. 2. 2014 13:01

casino: nesouhlasímm, já péct chleba na tuhle teplotu, tak z toho mám kvalitní koks. Vždy je nutno dodržovat teplotu vlastní trouby. Já prakticky nikdy u té své nic nepeču nad 185°C, takže zásadně teplotu beru jen jako orientační, ne určující

casino casino

10. 2. 2014 12:52

srettka:
Uhlí?
Nebude:-))
Peču kilogramové bochníky: 225°C/30´ a dopékám při 200°C/15´ až 20´

babeta

10. 2. 2014 12:36

Přečti si recept,bambulo:-!

zizala zizala (moderátorka)

10. 2. 2014 08:16

Co ta fotka z Mimibazaru?

srettka

9. 2. 2014 20:56

A 200°C celých 40 min? nebude z toho pak uhlí? hernajs, to je ale divočina:-/

spagetka spagetka

9. 2. 2014 20:49

Jaký zbytek vody?

Dajda Dajda

9. 2. 2014 20:36

A co ten obrázek:-? Asi nebude Váš, bochník na plechu to opravdu není:-!

srettka

9. 2. 2014 20:33

Do misky dáme naváženou mouku. Přidáme kvacnice a uěláme kvásek..:-?:-?bez tekutin? to by si měl nějaké divotvorné kvasnice:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tncz nova levné recepty ládi hrušky tn.cz levné recepty domácí chleba podmáslový chléb hruška tn.cz domácí chléb od hrušky podmaslovy chléb podle ládi hrusky tncz nova levné recepty ládi hrušky chleba tncz nova podmáslový chléb ládi hrušky tncz nova chutne a levne tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny domácí chleba od ládi hrušky tncz nova recepty chléb tncz nova levné recepty ládi hrušky domácí chléb tn.cz domácí láďa hruška domácí chléb láďa hruška podmáslový chléb podmáslový chléb láda hruška tncz nova levné recepty ládi hrušky-domácí chléb tncz nova levné recepty tncz nova levné recepty ládi hrušky zmrzlina

Suroviny: mouka celozrnná, droždí, sůl, cukr, voda, semínka sezamová, semínka slunečnicová

TopRecepty.cz

Chléb rychle a chutně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pKDV