Štika na másle z Nantes
Suroviny
Porce: .
Nutriční hodnoty
Energie | 6 975 kJ / 1 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,38 g |
Tuky | 165,34 g |
Vláknina | 23,33 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 343 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 27,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 2. 2014 10:30
11. 2. 2014 10:10
11. 2. 2014 09:52
10. 2. 2014 09:47
7. 2. 2014 11:33
6. 2. 2014 15:03
6. 2. 2014 12:32
6. 2. 2014 00:38
"...tady nechodí jen samí profíci..."
Zdá se mi, že je tu jenom jeden profesionál
http://www.toprecepty.cz/profil/10287-miquel/
**********
Doplněno množství zeleniny v surovinách
5. 2. 2014 23:49
Protože připravuji pokrmy z různých druhů surovin už delší čas,tak si zhruba dovedu představit,kolik čeho mohu dátAle Ty,jako"letitý"přispívatel receptů na různých webech by sis mohl uvědomit,že tady nechodí jen samí profíci,ale i začátečníci
AD MARGINEM-mě množství surovin do komentáře doplňovat nemusíš.Bude stačit,když to uvedeš v surovinách u receptuTady to časem zanikne
5. 2. 2014 23:23
Máte v profilu zajímavé motto; také ho praktikuji, ale učiním výjimku
No, mohl bych reagovat v podobné tónině jako vy tady http://www.toprecepty.cz/recept/38085-rohlikovecib... v 05.02.2014 22:09:34
ale avšak, protože argumentovat se má AD REM nikoli AD HOMINEM, tak vám odpovím:
Píšu sice „přiměřeně kořeněný“, ale záleží na množství vody… Normálně i do běžných vývarů dávám divokého koření násobně víc, než se obecně v rcp uvádí; místo pár kuliček pepře dávám 1/2 KL pepře a místo 3 ks nového koření dávám 10.
Tady jsem asi na 3 litry vody dal po 1 KL pepře a nového k. a vavřín si spočítejte v hrnci na obrázku, ale asi tucet (t.j.12ks - pro případné začátečníky)
No a tymiánu tam byla hrst čerstvého ze záhonu.
Ale budou-li další nejasnosti, tak rcp doplním...
5. 2. 2014 22:43
Tady jsou uvedené surovny přesnějšíhttp://www.labuznik.cz/recept/stika-s-maslovou-oma...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 24 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 47 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: štika na másle úprava štiky recept na štiku top recepty recept stika na masle štika recepty na másle jak upravit štiku pokrmy ze štiky recept na úpravu štiky recept na štiku na másle recept na štiku recepty na štiku vaříme štiku štika recept koření na štiku recepty na úpravu štiky stika na masle recept pokrm ze štiky jídlo ze štiky štika ma másle recept na štiku na masle recept
Suroviny: mrkev, petržel, celer, cibule, koření divoké, tymián, ocet, sůl, štika, víno bílé, cibule šalotka, máslo
Štika na másle z Nantes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xzY
11 názorů