Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

4. 2. 2014 16:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 542 kJ / 3 954 kcal
Bílkoviny261,92 g
Tuky266,32 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 486 mg
Sodík 9,29 g
Sůl24,48 g
Sacharidy70,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem vyzkoušela podle Apetitu. Změnila jsem původní zakysanou smetanu na sladkou, zdálo se mi, že díky hrubozrnné hořčici je omáčka nakyslá dost, tak jsem ji spíše zjemnila sladkou. A brandy je tam vynikající, ovšem, kdo nemá, určitě ji může vynechat.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje recepty najdete také na http://www.pazitka.cz/kucharky/andrea-motlikova/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

4. 2. 2014 18:05

krásne...:yes:

isindy isindy

4. 2. 2014 17:50

nádhera, jen mít doma hovězí a brandy :-8 co PH, to by taky šlo, ne? jinak +1:yes:

1974andrea 1974andrea

4. 2. 2014 17:48

hosta:Pracné to není ani náhodou, jen to dáš do pekáče a mezitím si můžeš zdřímnout :-D

hosta hosta

4. 2. 2014 17:45

Krásné jídlo, trochu pracné, ale stojí teda zato.:yes: Už dlouho jsem nenarazila na hovězí, které by se na něco podobného hodilo, zadní se už bojím kupovat, protože se sice po čtyřech hodinách rozpadá - ale na tuhé nítě:-//

1974andrea 1974andrea

4. 2. 2014 17:28

yanull:Jani, opravdu bílé.;-) Díky a zkus, je to dobrota:-p;-)

yanull yanull

4. 2. 2014 17:11

Andrejko, toto se mi velmi líbí, nemám sice brandy, ale 7-mi letou 5* metaxu, doufám, že to nevadí, ale musím dokoupit hrubozrnnou hořčici, bude to dobrůtka, posílám bodík :-p;-):-K:yes: Opravdu k hovězímu bílé víno? Myslela jsem, vždy k tomuto masu doporučují červené, ale proč ne.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí pečeně pečené hovězí pikantní hovězí pečeně hovězí pečeně recept z hrudí hovezi pecene recept irský rump steak recept omáčka z brandy omáčky recepty hovězí omáčka recepty pikantni pecene hovezi pečené hovězí hrudí hovězí pečeně s kostí hovězí pečeně apetit hovězí pečeně na víně pikantní hovězí na víně pecene hovezi recept brandy omáčka hovězí steak s pikantni omáčkou apetit hovězí hrudi recepty hovězí pečeně

Suroviny: hruď hovězí, cibule, mrkev, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, bujón, bobkový list, tymián, koření nové koření, sůl, pepř, olej, hořčice hrubozrnná, křen, brandy, smetana sladká, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GxVK