Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelný prejt

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

1. 3. 2009 14:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 964 kJ / 947 kcal
Bílkoviny43,89 g
Tuky40,56 g
Vláknina21,88 g
Cholesterol 472 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,29 g
Sacharidy93,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to jede z receptů, kdy zjistíme, jak snadno se dají ošidit chuťové buňky. Je to vhodné pro lidi,kteří nemají rádi suroviny ze kterých se pravý prejt dělá a přitom by si rádi jitrnici dali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

30. 7. 2009 08:36

Začátkem července se Allis ptala, proč je PREJT po upečený tmavý. Já odpověděl " NEVÍM " . Leželo mi to v hlavě, ale stejně nevím. Nyní si mladí poručili ZELNÝ PREJT, tak aspoň dodám ještě fotku před pečením(která tam nebyla) aby bylo vidět, že je prejt světlý před pečením a ztmavne až pak ? nevím proč ztmavne. Ale už to neřeším. Hlavně že všem chutná.Dnes dělám dvojitou dávku. Chtějí ještě PAK jen tak na studeno. Kdo zná odpověď, ať Allis řekne.

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 7. 2009 16:59

Děvčata já sám nevím proč to tmavne a ani mne to do nynějška nenapadlo. Příště se to pokusím více sledovat.(paštika je tam jen ta co je vidět na té mé fotce)?????

Iljusa Iljusa

3. 7. 2009 14:15

jak jsem již napsala, jedla jsem to u maminky, nebyl až tak tmavý - ale byl chutný, zeptala bych se, jak ho dělala, ale momentálně nejsem s ní ve styku - až tak za měsíc ;-)

allis

3. 7. 2009 14:05

Salám je růžový, paštika prý nemusí být, vycházela jsem tedy z toho, že tam není nebo jen málo. Podle barvy by jí tam muselo být docela dost, ale taky se možná pletu.
Chutně a jedle to vypadá, to je fakt :-)

Svetlana Svetlana

3. 7. 2009 13:42

...allis, asi z toho salámu a z paštiky...možná jí je tam trošku víc..., jinak - ten recep vypadá moc chutně už od pohledu....:yes:

allis

3. 7. 2009 13:39

Mám dotaz: není mi jasné od čeho to dostane tu tmavou hnědou prejtovou barvu?

Iljusa Iljusa

19. 4. 2009 09:15

Vašíku, včera jsem přišla odpoledne k mamince, byl mi nabídnut tvůj "Zelný prejt" - vynikající.:yes: Zbaštila jsem jej s kys. okurkou:-p:-p

tejaja tejaja

1. 3. 2009 21:17

Vašku, no vidíš, že ti to ide:yes:Recept ukladám, vyskúšam a dývam ti bodík;-);-);-)

Marta Marta

1. 3. 2009 20:48

ukládám si do oblíbených :yes:, to vypadá na výborný, jednoduchý a levný (předvýplatní) recept :-))

drahulin drahulin

1. 3. 2009 17:52

Urcite vyzkousim.:-p

Jikotka Jikotka

1. 3. 2009 17:15

Vyzkouším,vypadá to dobře :-D:yes:

spagetka spagetka

1. 3. 2009 17:10

To je výborné už na pohled :yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 3. 2009 15:04

Vynikající nápad!:yes:

Paprika Paprika

1. 3. 2009 15:00

To zní dobře :-p Už se těším na fotku ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: prejt prejt recept top recep prejtové karbanátky bilý prejt zelný recept prejt recept na prejt proč zelí tmavne recep na zeli recepty prejt recep na kapustové placičky tmavý prejt výborné levné recepty placka do prejtu zeli pri vareni ztmavne proč pohankový prejt s vejci facebook jarmila hutáková pohankovy prejt recep na rohliky

Suroviny: zelí bílé, salám měkký, rohlík, cibule, česnek, majoránka, koření nové koření, zázvor, pepř, ořech muškátový, koriandr, sůl, vejce, sádlo, strouhanka, paštika játrová, mléko

TopRecepty.cz

Zelný prejt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY4r