Žampiony s brokolicí a cizrnou
Suroviny pro 6
6
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2017 10:50
Koukám na ten svůj recept zpětně a říkám si, že dnes opravdu cizrnu vařím podstatně déle nebo rovnou v papiňáku. Asi jsem před třemi lety měla lepší zuby A také mám vyzkoušeno, že se může máčet i ty tři dny, ale přesně, jak píše Míša, měním vodu 2 krát denně.
11. 5. 2017 10:04
Dobry den, recept je vyborny jen pro pripravu cizrny je minimalni doba namoceni 8 hodin, ale muze byt az 3dny aby naklicila, pokud ji nechate namocenou dele musi se menit 2x denne voda aby se nekazila
4. 4. 2014 18:31
Tak já nevím. V nejbližší době opět cizrnu uvařím jak jsem zvyklá a pořádně se zaměřím na to, jak jí vlastně dlouho koupu a pak vařím a dám vědět jestli jsem vám celou dobu kecala
3. 4. 2014 19:50
I mně se rcp moc líbí
3. 4. 2014 09:34
My máme cizrnu moc rádi a i když ji namáčím minimálně na 12 hodin, tak 10 minut na změknutí určitě nestačí. Možná v tlakáči, ale to nemám vyzkoušené. A to ji nevařím vyloženě na kaši, ale jen al dente, nemáme rádi luštěniny rozvařené.
3. 4. 2014 09:31
Díky za inspiraci na opravdu zdravé jídlo.V poslední době jsem přišla na chuť tepelně upravenému tofu,tak bych ho tam taky zkusila kousek přidat.A pokud máčíte cizrnu opravdu 24 hodin,tak se už dlouho nevaří.Tak maximálně 1/2 hodiny.Ale 10 minut se mi zdá málo.
3. 4. 2014 09:15
Recept se mi moc líbí,ale nedávno jsem vařila cizrnu a za deset minut hotová nebyla,pěkně dlouho jsem jí vařila,nevím kde byla chyba jestli u mě nebo u cizrny
2. 4. 2014 17:36
I mě se tento recept moc líbí
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrnyAle už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivějšítak kupuji cizrnu v plechovce
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrnyAle už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivějšítak kupuji cizrnu v plechovce
2. 4. 2014 00:30
Jana Remkova:Já jsem brokolici taky nekupovala,nechutnala mně a najednou se to změnilo a cpu ji všudeopravdu se člověku chutě mění a tento recept určitě vyzkouším,je o.k.
1. 4. 2014 21:57
Rozhodně zdravé. Když já od jisté doby nemůžu brokolici ani cítit. Nemůže za to, chudera! Každopádně máš ode mne plus za zdravé jídlo A stejně, jako Magdalenku mne napadlo, jestli té cizrně stačí ta doba varu??
1. 4. 2014 20:21
Taky se mi to moc líbí
1. 4. 2014 19:09
magdalenka: pokud se ta cizrna koupe opravdu od předešlého dne, tak to stačí
1. 4. 2014 19:04
Líbí se.
1. 4. 2014 18:59
Stačí tej cizrne taká krátka doba varu? Aby zmäkla, ja ju varím slabú hodinu. Ale falafel robím zo surovej, len smažením sa tepelne upraví. Dík - inak, rec. sa mi tiež páči.
1. 4. 2014 18:53
Mně se to zrovna dost líbí Je to hezky barevné, je tam hodně zeleniny a cizrnu mám ráda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 6 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Právě bylo uvařeno:
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 1 hodinou
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 1 hodinou
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 4 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 5 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 7 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 7 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 7 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 8 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žaneta z MasterChefa nabídla recept na buchty, které oslnily porotce soutěže: Hodně při přípravě ochutnávejte, říká
Další recepty
Tématické fráze: studená rychlá večeře recept na zdravou večeři recepty na zdravou večeři zdravá a rychlá jídla rychla zdrava jidla rychlé zdravé jídlo zdravá večeře bez masa rychlá a zdravá jídla cizrna s brokolicí zdravé jídlo z brokolice studená večeře cizrna s tvarohem brokolice s cizrnou zdravé recepty s brokolicí večeře do 30minut zdravá rychlá jídla rychle a zdravé jidla zdravá večeře s tvarohem recept na rychlou a zdravou večeři zdrave recepty se zampiony
Suroviny: cizrna, brokolice, žampióny, cibule, olej olivový, cuketa
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
16 názorů