Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 3. 2014 18:02

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie6 993 kJ / 1 671 kcal
Bílkoviny20,99 g
Tuky140,14 g
Vláknina34,63 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,91 g
Sacharidy73,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Aby se chutě surovin hezky propojily, je lepší nechat hotové jídlo uležet do druhého dne.

Toto je můj další experiment se surovinou, která má u nás vždy otevřené dveře:-)

Původně jsem jako přílohu chtěla dělat kuskus, ale manžel měl v Lidlu štěstí a natrefil na tarhoňu. Vařila jsem ji o 5 minut déle, než je v návodu a 2 minuty před koncem vaření jsem přidala ½ lžičky kurkumy pro hezkou barvu.

Srettulínku, už tady dlouho nebyla žádná legrace, tak pevně věřím, že nezklameš a opět u “kulikuli“ zaboduješ:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

24. 3. 2014 20:30

Srettulína nesklame...:-D
Anička, krásne experimentuješ! :yes:

srettka

24. 3. 2014 20:00

Colombo65:to ano, oku lahodí, ale než do mozku dojde informace, z jakého materíálu je kompozice stvořena:-D

Colombo65 Colombo65

24. 3. 2014 19:47

... oku lahodí, ale nejsem kanibal :-D:-D:-D

hanahcotton hanahcotton

24. 3. 2014 19:00

:yes::yes::yes:

srettka

24. 3. 2014 18:22

A je to tady:-(( Je to tu:-/ vona to řikala, řikala to, řikala že to udělá zas:-/ že zas bude vařit z kastračního matriálu. A je to vážně zase tady.
Varlata na na jeden a sto způsobů. Šmarjá kolik jich máš ještě v zásobě kociánku? :-D v tvým kraju už musej bejt jen bejčí eunuši, jinak to není možný:-D

mirca75 mirca75

24. 3. 2014 18:10

Aničko:-), to vypadá tak chutně... :yes:. Pro tuhle dobrotu mám velkou slabost a ve Tvém podání, to je nádhera. Hned bych si dala... Boďka č.1.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí žlázy jak uvařit býčí žlázy recept na býčí žlázy byci zlazy recepty recepty na byčí žlázy tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014 byčí žlázy jídlo býčí žlázy recept co uvařit z býčích žláz kolik potreba hlavkoveho zeli na 10 porci býčí koule maso ráda recepty dušené zelí žlázy býčí recept menu domu srdce na slanině recepty býčí koule býčí koule recept byčí žlázy příprava býčích žláz dusene cerv.zeli sladke detsky byci

Suroviny: býčí žláza, slanina, zelí bílé hlávkové, olej, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, bujón zeleninový, česnek, solamyl, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MgMB