Smetanový oběd
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejsem žádný kuchařský přeborník a tohle jídlo vyšlo převážně ze zbytků co byly potřeba sníst. Ale vyšla mi z toho opravdová dobrota, o kterou jsem se jen chtěla podělit ;)
Množství surovin neuvádím, nic nebylo odměřované, každému podle chuti, každopádně já mám ještě jednu porci na zítra do práce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2014 01:36
Suzuk:Fantastické,jenže já bych musela k lednici připojit kabel,aby chlap dostal 220 když chodí v noci šmejdit copak to tam zbylo,většinou zbylo,ale ráno je vymydleno.Jinak bodík letíííí
19. 3. 2014 19:25
Tak dalo by se říct, že vařím pouze ze zbytků, když prostě otevřu lednici a podle toho, co v ní je, tak maximálně dokoupím ještě drobnost a vznikne (většinou) dobrota. Sama si uvařím, sama si to taky sním Baví mně zkoušet různé kombinace, nové chutě...
19. 3. 2014 19:02
Dajda:súhlasím...ale u nás v noci miznú zvyšky z chladničky...
19. 3. 2014 15:26
Drobek: To přece ani nejde! Kuchař předem nikdy neví, jak velký budou mít jeho strávníci hlad. To by jim musel odměřovat jako v restauraci: 150 g masa, 200 g brambor a čtvrtka rajčete a list salátu jako obloha!
19. 3. 2014 15:12
spagetka: absolutně souhlasím. Pokládám za génia lidi, kteří dokáží nakoupit a uvařit přesně podle počtu strávníků tak aby nic nezbylo a aby se všichni najedli "akorát"
19. 3. 2014 13:14
I když tu někteří odsuzují tzv."zbytkování", já nejsem proti, neb i ze zbytků lze uvařit plnohodnotné jídlo, které příště už bude vařené cíleně. Hodnotím jako dobrý nápad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu top recepty co uvařit k obědu recepty co uvařit zítra k obědu co uvařit k obedu co zítra uvařit k obědu oběd se smetanou recept na velikonoční oběd recepty na obed recepty na velikonoční oběd oběd ze zbytků co uvarit na obed top recepty na oběd www co uvarit zitra k objedu co zítra uvařit k obědu - recept. oběd top recepty velikonoční obed co uvařit na oběd co mám ráda recepty dobrota k uvařit k obědu top na obědy recepty na oběd na velikonoce
Suroviny: kuřecí stehenní řízky, cibule, paprika, cuketa, hlíva ústřičná, smetana na vaření, česnek, máslo, olej, ořech muškátový, kmín drcený,
Smetanový oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yxj0
6 názorů