Fenykl s jablky a bílým vínem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 254 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,25 g |
Tuky | 18,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2014 13:41
15. 3. 2014 17:18
15. 3. 2014 13:21
15. 3. 2014 13:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 minutou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 3 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: fenykl s jablkem fenykl s jablky fenykl a růžičková kapusta tncz nova levné recepty ládi hrušky fenykl s medem a hruškami fenykl v testicku hrušky s bílým vínem recepty s bílým vínem zelenina fenykl recept
Suroviny: fenykl, cibule, jablko červené, máslo, olej olivový, cukr, sůl, víno bílé
Fenykl s jablky a bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DryB
4 názory