Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský tokáň z hovězího masa

Tento pokrm sice na první pohled vypadá jako guláš, příprava a chuť se ale liší, neboť do základu nepatří červená paprika. Omáčka je silná a příjemně navinulá, není jí však mnoho, proto se jako příloha hodí spíše rýže, těstoviny nebo maďarská tarhoňa.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 130 min

150 min (20 min příprava + 130 min tepelná úprava)

11. 3. 2014 16:28

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 671 kJ / 877 kcal
Bílkoviny131,49 g
Tuky13,52 g
Vláknina9,59 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 439 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy24,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

znamenivah znamenivah

12. 3. 2014 13:01

spagetka:Noo tak to bude baštááá.Přeji dobré pochutnání a nerušené zažívání.;-)

spagetka spagetka

12. 3. 2014 13:00

znamenivah: už mám doma krk a pěkný, jen vínko bude červené, já b ílý nesmím, ale to nic nemění na tom, že na to máme chuť:-D:-D:-D

znamenivah znamenivah

12. 3. 2014 12:58

Masula::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:yes:

Masula Masula

12. 3. 2014 12:58

Když se na tu fotku podívám a čtu recept mám plnou pusu slin:-* už si plánuji na příští týden jak ho vyzkouším:yes::-p:-K

znamenivah znamenivah

12. 3. 2014 11:57

spagetka::yes::yes::yes::yes: já myslím že to bude moc velká bašta-ještě když to bude dělat pomaláček...hmmmm:yes: osobně si myslím,že na takové dušení masa na nudličky je přední (třeba krk) vhodnější-je to štavnatější maso a je taky brzo hotové.Mám to osobně vyzkoušené.:-)

spagetka spagetka

12. 3. 2014 11:51

znamenivah: Rodina schválila, dnesd koupím masíčko a přes noc se bude pomalit ;-):-p:yes: Zkusím koupit přední hovězí

znamenivah znamenivah

12. 3. 2014 11:44

Vaclav Fronek:Ahoj Václave-děkuji za krásné přivítání.Já mám raději masíčko táhlé pěkně z hrnce-ano papiňáček vaření urychlí,ale dle mého názoru může chuti lehce uškodit.Tím myslím,že pokud se maso pomalu prováří s kořením je asi přece jen chutnější než urychlené z papiňáku.Samozřejmě je to věc každého kuchaře jak jídlo připravuje.:yes:;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

12. 3. 2014 11:20

Zdravím Lado. Tokáň perfektní. Taky jsem pro papiňák. Snese horší masíko a je jako máslíčko. Vítám tě mezi TOP . Ale pravda taky je, že když se jídlo táhne, tak to nemá chybu. + bodík 6

hanes24

12. 3. 2014 07:56

Tokáň mě roztokal:-!:yes:Jinak jsem taky pro papiňák:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 3. 2014 21:14

Jídlo vypadá dobře;-):-p:yes:Mě by chutnalo:-K
Pokud dělám"tokáň"z předního,tak většinou v papiňáku.Nudličky masa jsou v něm měkké cca do 40minut,bez podlévání a hlídání šťávy:-)

spagetka spagetka

11. 3. 2014 20:45

Tokáň milujeme, jen ho dělám ze zadního, z předního ne.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězi tokan maďarský tokáň hovězí tokáň recept maďarský hovězí tokáň hovězi přední krk recepty hovezi maso recepty hovězí přední krk recept recepty z hovězího masa recept z hovězího masa recepty na predni hovězí maso hovezi predni recepty recept na hovezi predni recepty hovězí tokan hovězí maďarský tokan tókáň s rýží hovězí přední recept recepty z hovězího předního masa hovězí tokáň s rýží dobrý recept na hovězí maso hovězí přední maso s těstovinami

Suroviny: přední hovězí, cibule, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, sůl, pepř mletý, sádlo

TopRecepty.cz

Maďarský tokáň z hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RnER