Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňakové řezy

Přemýšlíte, jakou dobrotu upéct pro návštěvu? Zkuste naše koňakové řezy. Nadýchané piškotové těsto a krém s vaječným likérem vás určitě mile překvapí. Moučník je moc hezký na pohled a skvěle chutná. Po prvním ochutnání ho zařadíte mezi oblíbený repertoár.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby chlazení

60 min (50 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

8. 3. 2014 12:33

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 599 kJ / 2 533 kcal
Bílkoviny88,99 g
Tuky102,66 g
Vláknina19,11 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 811 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy251,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

helena PL

31. 3. 2016 04:57

Jak velky plech je k tomu potreba?

dzitka856

24. 4. 2015 18:02

tak vyzkoušela jsem a mělo to obrovský úspěch, moje tušení mě nezklamalo :-))

Alena T

16. 12. 2014 17:56

už jsem koňakové řezy dělala,jsou výýýýbornééé:yes::-D

marbene

17. 5. 2014 18:17

Tak držím palce,ať se vám povedou.Chuťově jsou vynikající.Někdy se stane,že je krém trochu řidší,ale chut to nezkazí.

Dana Belusiakova

17. 5. 2014 18:00

jdu pect,uz se tesim

Jaaja Jaaja

10. 3. 2014 09:56

gabi, zkus u krému opačný postup, vyšlehej si máslo s cukrem, pořádně do pěny a potom po lžících přidávej uvařený vychladlý puding a koňak, vždycky pořádně zašlehej, já dělám krémy jedině tímto způsobem a mám je vždycky tuhé, pokud ti teče ta druhá vrstva, tak dej rostlinnou šlehačku a mělo by to být v pořádku, nebo nedávej zakysanku a dej 2 šlehačky a zkus ty rostlinné, ty neřídnou, možná ti poradí ještě někdo jiný, ale toto je moje zkušenost, tak ať se podaří

jana j

10. 3. 2014 09:46

gabi: Podívej se na postup přípravy krému u podobného receptu, třeba ti to pomůže. Vždy je lepší zašlehávat pudink a pod. do másla než naopak. Krém bude hustý už když ho budeš dávat na upečené těsto.:-K

gabi

10. 3. 2014 09:32

Koňakové řezy jsem včera zkusila a jsou chuťově vynikající:-p, ALE! Nevím, kde se stala chyba, ale koňajový krém mi vůbec neztuhnul, i po 2 dnech v ledničce je stále řídký, takže si s manželem vždycky vyndáme plech z ledničky a jíme lžící, jinak není šance, krájet nelze:-D. Ale manžel je z koláče nadšený, když jsem prohlásila, že nikdy více, tak řekl - naopak, ten právě peč! Tak možná ještě někdy příště učiním další pokus;-)

senky senky

9. 3. 2014 14:43

Určitě bude vynikající i v této světlé variantě :yes::-)

Irrena Irrena

8. 3. 2014 20:00

To bude určitě velká dobrota:yes::yes:

jarka skrobakova

8. 3. 2014 17:57

Bude určitě moc dobrý :yes::yes::-p:-K

snazilka

8. 3. 2014 13:32

:yes::yes::yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy na plech nejnovější recepty řezy s koňakovým a šlehačkovým krémem koňakový krém řezy s koňakovým krémem rezy końakové řezy na plech konakovy rez rezy s konakovym krém řezy recept řezy na plech recepty řezy spicka rezy koˇakové řezy koˇakové řezy rezy recepty konakové kuličky spickove rezy koňaková šlehačka konˇakové řezy recept na řezy

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, kypřící prášek, kakao, voda, mléko, pudink, cukr, koňak vaječný, máslo, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Koňakové řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mg33