Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňakové řezy

Přemýšlíte, jakou dobrotu upéct pro návštěvu? Zkuste naše koňakové řezy. Nadýchané piškotové těsto a krém s vaječným likérem vás určitě mile překvapí. Moučník je moc hezký na pohled a skvěle chutná. Po prvním ochutnání ho zařadíte mezi oblíbený repertoár.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby chlazení

60 min (50 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

8. 3. 2014 12:33

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie10 599 kJ / 2 533 kcal
Bílkoviny88,99 g
Tuky102,66 g
Vláknina19,11 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 811 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy251,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eva

12. 9. 2016 13:07

Recept je z kuchařky od Fa Dona České Budějovice

Horus

19. 8. 2016 20:02

Persica: :-D

marbene

7. 8. 2016 06:26

Zuzana: je to na klasický hluboký plech.:-)

Zuzana

5. 8. 2016 19:17

Pomer surovin je na velky plech ci mensi?

Persica

28. 7. 2016 00:51

Kdyby vám ty řezy spadly pri přenásení na zem, jak se to stalo nám, NEZOUFEJTE! ;-( Schrábněte to do misky, přikápněte ještě trochu rumu, všechno to smíchejte dohromady a vytvořte kuličky a obalte v ořeších, či v kokosu. Jen se po nich zapráší! Recept raději nikomu nedávejte, hihi ( i když ho všichni budou chtít) :-p

Jájina72

25. 5. 2016 18:49

Mohu jen a jen doporučit opravdu skvělé :-K

Jana

13. 5. 2016 18:49

Vypadají hodně dobře,ještě dnes je asi udělám.Už mám na ně chuť :-*:yes:

Esterka1

11. 4. 2016 19:44

JitkaS: Děkuji za odpověď,vůbec to neznám,koupím si

Jari Engelova Jari Engelova

6. 4. 2016 10:51

Esterka1: Jitka už odpověděla za mně. :-) A vložila jsem foto Zlatého klasu na FB Top Recetu. Hezký den.:-)

JitkaS JitkaS

5. 4. 2016 16:47

Esterka1: Ze stránek Dr. Oetkera - Všestranný pomocník Zlatý klas, originální krémový prášek s vanilkovou příchutí, je ideální pro přípravu vanilkové omáčky na dukátové buchtičky, dále pro přípravu náplní, krémů, jemných těst či korpusů.
Výborný je i v kombinaci s čokoládou, kávou, mandlemi, rumem či ořechy.

Esterka1

5. 4. 2016 15:42

Jari Engelova: Co je Zlatý klas?

Jari Engelova Jari Engelova

5. 4. 2016 13:45

marbene: Ráda jsem pomohla. Hezký sluníčkový den. Pa. Jari Engelová :-)

marbene marbene

5. 4. 2016 09:58

Jari Engelova: Díky za radu.:-)

Jari Engelova Jari Engelova

4. 4. 2016 19:58

Dnes jsem tyto řezy upekla a fakt, výborné. Jen mám jednu radu, pokud Vám nechce krém zhoustnout, přidejte do něj :"Zlatý Klas". 100% nebude tekutý a pěkně zhoustne. Nebo někdy přidávám i "Mascarpone". Vynikající a doporučuji. :-)

marbene marbene

31. 3. 2016 09:40

helena PL:Použila jsem klasický hluboký plech.Je to rozměr tak 42x33cm.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy na plech nejnovější recepty řezy s koňakovým a šlehačkovým krémem koňakový krém řezy s koňakovým krémem rezy końakové řezy na plech konakovy rez rezy s konakovym krém řezy recept řezy na plech recepty řezy spicka rezy koˇakové řezy koˇakové řezy rezy recepty konakové kuličky spickove rezy koňaková šlehačka konˇakové řezy recept na řezy

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, kypřící prášek, kakao, voda, mléko, pudink, cukr, koňak vaječný, máslo, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Koňakové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mg33