Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza z pomazánkového másla

Pizza je dnes nejčastěji pečeným slaným koláčem. Má mnoho podob, peče se z různých těst a má nepřeberné množství chuťových variací. Po špagetách je snad nejoblíbenějším jídlem mladé generace.

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

7. 3. 2014 16:55

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 215 kJ / 1 246 kcal
Bílkoviny46,50 g
Tuky17,88 g
Vláknina15,28 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy217,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

13. 3. 2014 17:28

No jo no, toto je asi taková PIZZA, jako když se dělá CARPACCIO z řepy

radka.s13

13. 3. 2014 17:14

Lada Hruska vybira s prijatych emailu,nejjednodušši recepty.Tenhle recept je prave jednoduchy a neni nijak pracny,ze to uhnacat zvladne kazdy...a o to slo,né?Je sice pomnerne drahe,to joo....ja os.delam s kynuteho.Ale zas prave ne kazdy si dokaze udelat kynute...vim,ze dost lidi néé.A tak tu mame tenhle recept,pro ty mene sikovne ci neznale:-)takze jako tip na rychle testo je to skutecne fajn!Takze jen tak dál Ladiku Hruško:-)

NiCMOCBOY

11. 3. 2014 12:24

Pomazánkové máslo nepoužívám a v rámci testu tohoto receptu jsem nedopatřením zakoupil ochucené (česnek s jarní cibulkou). Třebas tím posunu recept o kousek dál, netuším.

Baarty

8. 3. 2014 21:55

Dnes jsem taky dělala pizzu,protože ráda zkouším nové a jednoduché recepty.Pizza byla dobrá a nebojím se říct,že lepší než z leckteré pizzerie...což samozřejmě vypovídá o kvalitě zdejších resaurací, že nám rvou pod šňupák skoro cokoli za nehorázné peníze.Jen nechápu proč se tady pořád dokola omílá Hruška.On přece rovnou říká,že recepty má od televizních diváků a dává je národu pro inspiraci!Některé recepty jsem znala, ale některé ne a jsem za ně ráda.Pizza se nejmenuje podle Ládi Hrušky,ale je tak pojmenovaná,protože ji uváděl ve svém pořadu a aby si ji lidé mohli jednoduše dohledat na internetu!!! Vaše negativní reakce na něj nechápuwww.toprecepty.czpizza z pomazánkového másla

Dajda Dajda

8. 3. 2014 13:24

marbene: Nene, marbene, správná pizza by měla mít těsto tenounké a křupavé, nemělo by se do něj dávat moc kvasnic. Tohle "pomazánkové" těsto jde vyválet dotenka a už se Vám nenafoukne.
Fakt ale je, že někde dělají těsto tlusté a pak je to taková buchta jako langoše nebo kynutý koláč, a to i v Itálii.

BUBAK BUBAK

8. 3. 2014 13:19

Já dělám těsto na langoše je o hodně lepší pizza než to co dělal pán Hruška,ano je to těsto moc drahé,mám 4 jedlíci a když by musela dělat pro ně tak by to přišlo pěkně draho. Jinak by nemusela být pizza špatná,:yes::yes::yes: dala bodík.

Jarmila Karpíšková

8. 3. 2014 12:35

Jsem zkušená kuchařka a moc ráda peču, také se hned po tom zapráší. Pizza od Ládíka je moc dobrá a za ty peníze vynikající. Jsi šikovný kluk a držím palce v dalších pořadech.:-p

marbene marbene

8. 3. 2014 12:04

Já jsem pizzu ještě nejedla.Tak jsem ji zkusila.To těsto po upečení má být tak tuhé nebo jsem to špatně upekla?Já bych si představovala těsto na pizzu asi jako na langoše,To je krásně měkké.Ale sníst se to dalo.:-*

marbene marbene

8. 3. 2014 12:04

Já jsem pizzu ještě nejedla.Tak jsem ji zkusila.To těsto po upečení má být tak tuhé nebo jsem to špatně upekla?Já bych si představovala těsto na pizzu asi jako na langoše,To je krásně měkké.Ale sníst se to dalo.:-*

Olinka5555

8. 3. 2014 10:24

Tohle těsto je dobré - je podobné tomu "Štrůdlík pro méně zručné", ale je jiný poměr surovin a jiná mouka, takže stejný rozhodně není.
Pizzou bych to nenazvala, ale určitě je to dobré. Novu nesleduji, takže Láďu Hrušku neznám - jen co jsem viděla tady na Topkách.
Dávám bod, protože výsledek je určitě dobrý a je to jednoduchý a rychlý recept.:yes:

Dajda Dajda

8. 3. 2014 08:51

tejaja: Mám podobnou vzpomínku na veronskou pizzu z počátku 90.let. Byla to moje první pizza v Itálii, bohužel jen ohřívaná ze stánku. Málem jsme se s ní udusili. Vděčně jsme vzpomínala na pražskou pizzu s párkem a nepochybně také kečupem. Ta včerejší z pomazánkového másla byla proti ní také lahůdka!:-p

tejaja tejaja

8. 3. 2014 08:23

Mám rada pizzu, robím ju vždy z kysnutého cesta. A nemám rada "celebrity", ktoré si svoju kariéru vybudujú na vedomostaich a znalostiach iných ľudí. Ale musím povedať, že horšiu ( nechcem povedať hnusnejšiu ) pizzu ako vo Verone som nikdy a nikde nejedla. To gumové čosi ostalo nedojedené, proste to nešlo. Obloženie pizze strašné. Oveľa lepšiu pizzu kúpite u nás hocikde.
Preto by som nezatracovala nijaký recept, najlepšie je vyskúšať a potom sa uvidí. ;-)

Dajda Dajda

8. 3. 2014 08:15

Nešílím z Babicy, Ládi Hrušky, ba dokonce ani z Polreicha, nemám ráda jeho neurvalé způsoby a souhlasím, že pizza je z chlebového těsta, i když jsem viděla recept na "pizzu" z jogurtu nebo lískového těsta. Tenhle recept jsem však vyzkoušela a byla jsem překvapená, jak dobře výsledek chutnal a jak se podobal pravé pizze (umím udělat pizzu z kynutého těsta), i když je tam na rozdíl od kynutého těsta velký podíl tuků. Je to trochu jako když děláte tiramisu z pomazánkového másla. Když ho dobře ochutíte, přiblížíte se hodně tomu, co Vám nabídnou v Itálii - tam to taky není všechno stejné a někde Vám předloží obyčejný pudink, který nemá s dobrotou z mascarpone nic společného.

Doporučovala bych upravit název. Láďa Hruška přece tyhle recepty nevymýšlí, bere to, co koluje v národě, jako například chleba bez hnětení. Raději než Pizza Ládi Hrušky bych tam viděla "Pizza" z pomazánkového másla nebo Slaný koláč a la pizza z pomazánkového másla. Z hlediska surovin ale není tenhle recept nic špatného, je to rychlovka a opravdu chutná dobře. Uvedené množství nám stačilo na večeři pro 2 osoby.

zizala zizala (moderátorka)

8. 3. 2014 07:19

novelis: Naučte se číst:-(( Píšu, že pizza je z kynutého těsta v 21:06:06

novelis

8. 3. 2014 04:25

pro zizala : Pravá italská pizza je z KYNUTÉHO těsta!!!!! Jste ještě horší kuchařka, než zde zmiňovaný pán.:-((

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza láďa hruška pizza podle hrusky tncz nova levné recepty ládi hrušky štrůdl z pomazánkového másla pizza těsto láďa hruška domácí pizza od ladi hrušky levný recept pizza z pomazánkového másla od ládi hrušky recepty ládi hrušky tncz nova levné recepty ládi hrušky pizza lada hruška pizza video láďa hruška těsto na pizzu domácí pizza podle ladi hrušky hruška lada recepty pizza láda hruška recepty- pizza tncz nova levné recepty ladi hrusky pizza z pomazankoveho masla recept na domácí pizzu láďa hruška těsto z pomazánkového másla testo na pizzu podle ladi hrusky hruška-pizza z pomazánkového másla recept na pizzu ladí hrusky velká kuchařka ládi hrušky pizza

Suroviny: pomazánkové máslo, mouka hladká, sůl, rajče, sýr mozzarella, šunka, žampióny, koření oregáno, česnek, tuk

TopRecepty.cz

Pizza z pomazánkového másla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bp3J