Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš na černém pivu

Tento výborný guláš připravíme z cibulového základu a vepřového masa doměkka podušeného v rajčatovém protlaku a černém pivu. Dochutíme ho česnekem a chilli, které dodá trochu pikantnosti.

Hodnocení receptu je 5,0 (57×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 2. 2009 10:29

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 137 kJ / 1 228 kcal
Bílkoviny133,35 g
Tuky28,32 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 383 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy90,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 10. 2012 20:00

lindihop: děkuji za vyzkoušení i za parádní fotku!:-):yes:

lindihop

8. 10. 2012 18:12

Díky za recept! Cibule jsem přidala trochu více a celý guláš jsem po přípravě masa na pánvi hodila do tzv. pomalého hrnce. Výborně jsme si na něm pochutnali!!!

lindihop

8. 10. 2012 18:12

Díky za recept! Cibule jsem přidala trochu více a celý guláš jsem po přípravě masa na pánvi hodila do tzv. pomalého hrnce. Výborně jsme si na něm pochutnali!!!

janahh

18. 7. 2010 08:45

Opravdu výborný gulášek - :yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 4. 2010 22:16

Nadja díky, přesně tak;-)

Nadja Nadja

18. 4. 2010 21:31

peta (neregistrovaný/á)- nastrouhaný chleba jen vsypeš do guláše a necháš rozvařit. Nezapomeň častěji zamíchat.
Já dávám kousky chleba, třeba i čerstvého, hned na počátku vaření (po podlití masa). Během přípravy se rozvaří.

peta

18. 4. 2010 20:57

jak zahustit chlebem:-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2009 13:59

Adisek, díky!!:-8

Adisek

25. 11. 2009 13:56

Vyborný recept.Guláš je opravdu chutný:yes:Dávám bodík:-)

pacinka7

16. 11. 2009 14:07

moc chutný..supr;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 10. 2009 22:08

Madison, ještě větší radost mám z té fotky z takové dálky! Děkuji!!:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 10. 2009 19:53

Madison, moc děkuji, to mám opravdu radost:-)

Madison

2. 10. 2009 19:15

dobry den,chtela bych Vam timto podekovat za Vas recept a zaroven udelit plus,varila jsem podle Vaseho receptu a opravdu poprve se mi gulas povedl ,vypadal a chutnal
tak jak ma byt a to podotykam ze mam dospele deti.:-)),:yes:

pipre pipre

22. 3. 2009 12:08

Jani, znám tě, vím, že dobře vaříš,ale tolik nápadů..klobouk dolů! :yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

23. 2. 2009 15:02

Vypadá dobře :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš na pivě hovězí guláš na pivu veprovy gulas na pivu vepřový pivní guláš vepřový pivní guláš- -- guláš s černým pivem gulas s pivem pivni gulas vepřový guláš na pivě kančí na pivě hovězí guláš na pivu recept jak udelat tmavy gulas na černém pivu guláš recept guláš napivu vepřové maso na černém pivu cerne pivo vepřové na pivu guláš na pivu-recept pivní guláš vepřový

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, pivo černé, sůl, česnek, pepř mletý, koření chilli, kmín celý, chléb, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5ED