Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí tlačenka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2014 12:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 048 kJ / 1 445 kcal
Bílkoviny236,53 g
Tuky47,36 g
Vláknina10,13 g
Cholesterol 505 mg
Sodík 626 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy15,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj – kuchařka Myslivec a rybář v kuchyni, autor Vladimír Doležal, vydalo nakladatelství Dona.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miki

6. 3. 2014 12:47

Vemi dobrý recept.:yes::yes::-p

Jiri V. Jiri V.

6. 3. 2014 09:43

Jojy - jiné suroviny, než jsou uvedené v receptu jsem nezkoušel.
Třeba zde http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=23894 používají vepřové nožičky.:-K

Jojy

6. 3. 2014 09:32

Poradte čo použiť namiesto koži.;-)www.toprecepty.cz

maria

4. 3. 2014 17:48

No fajn, pán J.V. som rada, že som vás inšpirovala k niečomu novému, no, prosím, nezabudnite, kožky zo svinky treba skutočne variť aspoň tých 6 hodín.
Inak, priznávam sa, vôbec neviem variť a keď sa ma osadenstvo baráku pýta, čo bude dnes na obed, večeru, vždy odpoviem, "čojaviemčo".No je to zrejme dobré, zatiaľ nik neumrel od hladu a ani nešiel radšej do reštaurácie.
Veľa zdaru, maria

Jiri V. Jiri V.

4. 3. 2014 16:59

maria - U nás říká taky huspenina nebo sulc. :-K Jinak z omylu (a lenosti):-) vznikl další recept - rybí huspenina:-K:-K Super, to by nikoho nenapadlo. :-) díky za tip, vyzkouším. A už se těším, jak se budu :-p :-D

maria

4. 3. 2014 16:47

Dobrý deň pán J.V., až teraz mi to došlo, veď ja som neurobila tlačenku=celý ten rybací maglajz som nedala do tlačenkových vreciek, iba som ho zaliala vývarom z kožiek=vyrobila som vlastne rybaciu huspeninu (neviem, ako sa huspenina povie po česky). Ale skutočne to bolo skvelé, vyskúšajte,no a ja sa po druhý raz budem snažiť čítať recepty od A po Z, potom nevyrobím paródiu na tlačenku a vydrží aspoń dva dni a nie dve hodiny.
Veľa úspechov v ďalšom varení želá maria

Jiri V. Jiri V.

4. 3. 2014 10:19

maria - Čili jako sulc? :-) Dobrý nápad. Odpadá plnění obalů.:-p:-K

maria

4. 3. 2014 09:37

Pán J.V., neuveríte, skúsila som urobiť tlačenku z pangasiusa, tresky a iných mrazených šupinatých tvorčekov, pridala som všetky, vami odporúčané prísady.Kožky som varila cca 6 hodín,potom som rybičky zaliala vývarom, nechala vychladnúť a mali sme lahôdku. Pes z uvarených kožiek a ja + osadenstvo baráku z tlačenky.
Keď sa rozhodnem použiť recept podľa vášho návodu, ohlásim sa.
maria

Jiri V. Jiri V.

4. 3. 2014 08:16

maria - zkuste prořezat, tak jak radí - http://www.trebonskykapr.cz/kapr-bez-kosti-filetov... v článku. Já rybí porce při některých úpravách tahle prořezávám a kostičky přestávají být problém.:-K:-K Pokud se rozhodnete pro mletí a mixování, napiště a podělte se o zkušenosti. Těch není nikdy dost. :-K (Lenost je matka pokroku, díky lenosti bylo vymyšleno spousta věcí a postupů jak si usnadnit práci):-D:-D

maria

3. 3. 2014 21:06

Jiri V.Ďakujem za poradenie, a viete čo skúsim? Ja tie ryby- sladkovodné- pomeliem, rozmixujem a potom sa tam snáď žiadne kostičky nedostanú. Čo vy na to? (Ja len, nech žije lenivosť.)
Pekný večer, maria

jarka skrobakova

3. 3. 2014 20:45

:yes::yes::-p:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 3. 2014 19:13

Mě by chutnalo:-K+9:-p:yes:

Jiri V. Jiri V.

3. 3. 2014 12:42

maria - Používám sladkovodní ryby, tak nemohu posoudit, jak se změní chuť při použití mořských ryb. S těmi ořechy souhlasím, rád je jím, ale nerad louskám.:-*:-K Vykosťování vařeného kapra není zase tak pracné. Kostičky se dají pěkně vytáhnout a není jich ani moc. Ale takový cejn, to je jiná. :-S Cejn se dá kostiček zbavit prořezáním - http://www.toprecepty.cz/recept/35359-cejni-s-bram... Do tlačenky bych cejna nedával.

hanahcotton hanahcotton

3. 3. 2014 12:28

:yes::yes::yes:to vypadá velmi dobře....:yes::yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 3. 2014 11:28

Odvážný. Ale proč ne . Dám se taky zviklat a zkusím. +bodík 8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybi sulc kapří tlačenka tlacenka z kapra tlacenka z ryb rybí huspenina rybytlacenka sulc z kapra tlačenka z filé recept na tlačenku rybí sulc recept rybí domácí tlačenka rybísulc rybi tlacenka s veprovym masem rybí domácí sulc vanocni tlacenka z kapra rybý sulc huspenina z kapra jak uvařit tlačenku mrk mrk.cz

Suroviny: maso, kůže vepřová, cibule, česnek, pepř mletý, majoránka, sůl

TopRecepty.cz

Rybí tlačenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nXKR