Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 118 kJ / 3 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,33 g |
Tuky | 233,95 g |
Vláknina | 15,46 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 119,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
holandská omáčka-viz Top recepty
PS: při smažení placiček je lehce přimáčkněte obracečkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2014 07:29
Diskuze mimo hodnocení receptu zkopírována a přeložena sem, tu se prosím vyjadřujte a nezatěžujte recept komentáři, které pod něj nepatří. Děkuji za všechny kuchařinky a kuchaře. Přečtěte si i níže psaný příspěvek xjurného, kde jasně formuluje, co PATŘÍ A CO NEPATŘÍ POD RECEPT. Od toho máme diskuzní fórum.
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2415
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2415
3. 3. 2014 21:06
vybusna: aj ja mám rada, ak ryba chutí ako ryba - imponuje mi prirodzená chuť východiskových surovín.
3. 3. 2014 20:28
Ked mam kvalitnu rybu, tak hlavne necham vyniknut chut kvalitneho masa a nie ju znicit vyprazanim, zapekanim a zalievanim omackou. K prilohe, ktoru udavate pri recepte nema ani cenu sa vyjadrovat, ak na nu pozeram ako prilohu k rybe....skor by som ju povazala so zeleninovym salatom za hlavne jedlo.
Samozrejme nevylucujem, ze aj takto pripravena kvalitna ryba s tazkou prilohou najde svojich fanusikov.
Pokial by niekto chcel namietat, ze som neuvarila a posudzujem...Varim 40 rokov a s dovolenim, viem uz co to posudit aj bez toho, zeby som to vlozila do ust.
Poznamka pre majitelov stranok.....je toto adekvatne vyjadrenie k samotnemu receptu, alebo bude posudene ako zavadne a bude vymazane ako *neziaduce*???!!
Samozrejme nevylucujem, ze aj takto pripravena kvalitna ryba s tazkou prilohou najde svojich fanusikov.
Pokial by niekto chcel namietat, ze som neuvarila a posudzujem...Varim 40 rokov a s dovolenim, viem uz co to posudit aj bez toho, zeby som to vlozila do ust.
Poznamka pre majitelov stranok.....je toto adekvatne vyjadrenie k samotnemu receptu, alebo bude posudene ako zavadne a bude vymazane ako *neziaduce*???!!
3. 3. 2014 20:25
No, když si odmyslím to zbytečné smažení, nahradím přílohu bramborem a použiji opravdu holandskou omáčku místo toho, co je na těch nepříliš kvalitních fotkách, tak by to možná šlo Ale to už je asi jiný recept
28. 2. 2014 20:04
barinek:Je to velká dobrota,ale jak říkám,vše se odvíjí od kvality ryby. Nemá cenu kupovat Pangase a ryby tomu podobné...
28. 2. 2014 19:59
Dajda:Je to velká dobrota a holandskou omáčku nemusíte a placičky jdou smažit na teflonové pánvi "nasucho".Řízek s bramborovým salátem je asi daleko větší bomba...
28. 2. 2014 19:48
Vypadá to moc hezky, ale já bych se dost bála přemíry tuku a úpravy náročné na žlučník: smažená ryba v trojobalu se znovu zapeče se sýrem, a to v máslem vymazaném pekáčku, pak se ještě přelije holandskou omáčkou, která se valnou většinou skládá ze žloutků a másla (cholesterolová bomba) a k tomu ještě smažená příloha se šunkou. Páni, to asi přežije málokdo bez úhony.
28. 2. 2014 19:34
tak to je hodně zajímavý recept,určitě dobrota!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 21 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 33 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 35 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 59 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších receptů na grilované pochoutky. Jak postupovat, aby se nám grilování povedlo
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: gratinovaná ryba treska s mozzarelou treska s rajčaty a mozzarelou ryba s mozzarelou a rajčaty recept ryba pro žlučník ryba s rajcaty a mozzarelou gratinované brambory s mozarelou treska d rsjcsty s mozarelou treska cena treska s mozarelou ryba s mozarelou a rajčetem gratinovaná na rajčata gratinované brambory mozarellou gratinované brambory s mozzarelou treska s mozarelou recept treska recepty pro žlučník treska doba smazeni treska s ledovym salát recept ryba s bazalkou a rajcaty treska s mozarellou
Suroviny: treska, sýr mozzarella, rajče, bazalka čerstvá, salát ledový, máslo, vejce, máslo, žloutek, šťáva citronová, sůl, pepř, citron, brambory, prosciutto, olej olivový
Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAm2
8 názorů