Švédské maso
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 6. 2010 22:10
23. 2. 2009 19:07
22. 2. 2009 23:14
22. 2. 2009 21:09
22. 2. 2009 20:59
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.
22. 2. 2009 20:27
22. 2. 2009 20:14
22. 2. 2009 19:23
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 4 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 17 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 21 minutami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 43 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 1 hodinou
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 2 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 2 hodinami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Ochutnejte nejlepší švestkové koláče. Poradíme, jak upéct oblíbený moučník plný sladkého ovoce a lahodné drobenky
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
Další recepty
Tématické fráze: švédské hovězí švédský hovězí plátek hovězí maso po švedsku hovězí po švédsku svedske recepty hovezi maso minutky švédská kuchařka švédské vepřové maso hovězí švédská hovězí plátek po švédsku naložená zvěřina hovězí na brusinkách maso naložené ve víně maso dvou barev vino brusinky švédské těstoviny švédské plátky hovezi platky na vine s brusinkami minutky z hoveziho masa postupy hovězí maso s brusinkami hovězí na víně a brusinkách
Suroviny: maso hovězí, víno červené, koření na zvěřinu, pomeranče, med, máslo, sůl, brusinky, hořčice, olej, pórek
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
8 názorů