Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ústřice sv. Mikuláše

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 13 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 3 min

13 min (10 min příprava + 3 min tepelná úprava)

25. 2. 2014 10:52

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj (upraveno):

http://www.labuznik.cz/recept/ustrice-sv-mikulase/

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

7. 10. 2018 09:39

Po řadě marných pokusů jsem konečně tuná naďabil na hřebenatky :yes::-):-D
http://www.morskahouba.cz/cz/eshop/lastury/male/?i...

casino casino

1. 9. 2018 19:22

Nedaří se mi sehnat větší množství přírodních lastur, ale v MAKRO jsem potkal:
https://sortiment.makro.cz/cs/hl-tapas-cascara-mis...

casino casino

26. 2. 2015 00:42

1974andrea:
Pomalu si začínám psát suroviny k menu na chystanou oslavu (toto bude teplý předkrm po kapřím ceviche) a koukám, že tu mám rok starý rest; omlouvám se:-8
"Netopýra" jsem anihiloval...
A název rcp?
No, milá zlatá, ctím zdroj, že :-D

1974andrea 1974andrea

28. 2. 2014 09:49

casino:Původně tento Váš poslední text byl směrován na mě, četla jsem ho ještě včera. Zřejmě Vám pak přišlo trapné, co jste napsal, tak jste zbytek odstranil. Ne na vedení si opravdu nesedím. Je zajímavé, že jinam k cizím receptům Vám vkládat fotky jdou a zrovna netopýr , chudák, nejde.
A co se týče tohoto receptu, ještě jste nikomu nevysvětlil, proč jste nazval pokrm tak, jak je v nadpisu. Mohl byste tak učinit? Díky.

casino casino

28. 2. 2014 00:32

Ano, ti netopýři tady jsou stupidní... Jednoho jsem tedy smázl, že abych uvolnil místo pro fotografii jídla, pro případ že by ho někdo uvařil.
Druhého netopýra tu zatím ponechám, že aby bylo vidět o čem se tu bavíme :-)

1974andrea 1974andrea

27. 2. 2014 12:00

Může mi někdo vysvětlit, proč je tam ve fotkách pořád ten " netopýr" ? Nezdá se vám to stupidní? To ho Casino nemůže přidat k receptu , kam patří ? Nechápu:-S

spagetka spagetka

27. 2. 2014 11:47

Sylva01: sylvo, ale pokud pravdivě písne odkaz, odkud že to má, nikdo s tím nic neudělá ;-);-);-), pochop řada lidí vkládá reepty, které použijí z tištěných kuchařek, takže je to ten samý problém ;-);-)

Sylva01 Sylva01

27. 2. 2014 11:32

spagetka: ano, stáhli si své recepty sem....když někdo uveřejní svůj recept na vícero webech.....- casino vkládá cizí recepty (byť u nich má své fotky) - tak jsem to myslela.
Myslím, že on ví, co jsem tím chtěla říct a už nebudu spamovat.

spagetka spagetka

27. 2. 2014 11:24

Sylva01: trošku tě poopravím, neb spousta totožných receptů koluje na "vařících" webech, chodí meily apod. Hodně zdejších autorů sem přešlo z receptů.cz a stáhli si své recepty sem, protože prostě s oním webem spokojeni nebyli, nebo z jiných důvodů. Ale nevidím nic špatného, když někdo uveřejní svůj recept na vícero webech, dá tam své foto, ne ukradené. Jde třeba o facebook, o pažitku.cz, varecha. sk. a další ;-);-)

Sylva01 Sylva01

27. 2. 2014 11:03

casino: pokud tím "žraním se" myslíš mě, tak mě nežere nic (krom očasného okusování našeho psa). :-p
Jen si myslím, že pokud jsi přišel z jiného webu, měl bys sem dávat hlavně svoje recepty (aspoň nejdřív, jako tvoje první tady, do jejich vyčerpání) a nepřestěhovávat sem jiné stránky. (Asi by se zdejší uživatelé dost nakrkli, kdyby to bylo obráceně a někdo odsud kopčil nejlepší recepty jinam, byť s odkazy.....)

casino casino

27. 2. 2014 01:48

Sylva01:
na červená: (neregistrovaný/á) ani nereaguji, protože tak jako vám, tak ani mně nikdo neuvěří, že si to sem nepíšeme sami!

Tak se svěřte, co vás žere?
To že uvádím zdroj ze kterého čerpám, nebo to, že sem dávám rcp a uvádím zdroj, he?
Vkládám na TOP recepty které zde nejsou. Jedná se o rcp které mám ověřené a že čerpám z LABUŽNÍKA je celkem logické, protože tam je dobrých a i mnou prověřených receptů celá řada.

BTW, tento rcp je špica!
Rychlý, levný a ve výsledku násobně převyšuje očekávání. Pochutnají si na něm jak ti, kteří "smrkanec" :-( (jak ústřice nazvala jedna místní hvězda niže) ještě neochutnali, tak i ti, kteří si ho mohou občas dopřát.

Sylva01 Sylva01

26. 2. 2014 10:38

červená:....s úkolem přepsat sem cizí recepty z Labu......

červená

26. 2. 2014 10:04

Pane Casino, Vy jste určitě placený provokatér (majitelem Topek), aby byl portál více navštěvovaný a tím pádem byla dražší reklama a všichni Vám to tady baští. Zkrátka, jste takový placený provokatér asi s velkými zkušenostmi z minulosti

casino casino

26. 2. 2014 01:33

Drobku, Drobku
patrně jste zase cosi oslavoval..., doufám že ne výročí Vítězného února :-)
Až se zmátoříte, tak si ujasněte pojmy "ulita" a "mušle"

casino casino

26. 2. 2014 01:25

cekrops:
Mrzí mě, že jste toho "hňupa" špatně pochopil, či spíše vůbec nepochopil. Pod vaším rcp na "netopýra" jsem s potěšením kvitoval váš nápad a nyní jsem ho aplikoval na cemr z hňupa, kterého mi daroval soused, protože se mu oběsil na ostnatém drátě (takže byl parádně vykrvený).
Měl jsem za to, že jsem na TOP a ne na MIMI a že tu bude jakés takés povědomí o názvosloví výchozích surovin.
Nikdo neví všechno, ale když už jste u PC, proč nezkusíte vygůůůglit "hňup"??? :-(
(doufám, že vám nevyběhne, že hňup=casino. No, ono se to vlastně nevylučuje...) :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ustřice recept ústřice recepty recept na ustrice kureci ústřice ústřice ústřice recept ustřice mušle svatého mikuláše ústřice wikipedie co jsou kureci ustrice ústřice z kuřete falešné ústřice recept falešné ústřice jidlo ustřice nejlepší recept na ústřice levné recepty ládi hrušky tištěné recepty z ústřic tncz nova levné recepty ládi hrušky ústřice na kuřeti recept ústřice velká

Suroviny: prsa kuřecí, víno bílé, česnek, nať petrželová, sůl, pepř bílý mletý, olej olivový, citron

TopRecepty.cz

Ústřice sv. Mikuláše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w51M