Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 7 598 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,65 g |
Tuky | 27,55 g |
Vláknina | 12,97 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 6,73 g |
Sacharidy | 277,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2014 09:02
24. 2. 2014 16:21
Já ředkvičky používám na smaženici s vajíčky,do pomazánek a na polévky.Toto je další príma nápad na využití
Osobně si myslím,že rozdíl mezi grilovanou a dušenou ředkvičkou zrovna tady v tomto jídle je velký.Vždyť ta grilovaná zase na své chuti nemůže tolik ztratit,když se přidává až ke konci.
Mimo recept-kdysi jsem tady na Topreceptech opravu ráda pročítávala komentáře u receptů jiných kuchařinek/kuchařůBuď jsem se potěšila z reakce druhých na přichystané jídlo,nebo jsem se dozvěděla různé novoty,když někdo něco zajímavého v komentáři uvedl
Teď tady chodím přidat recept,okomentovat a ohodnotit recepty druhých a zase mizím.A to jen díky tomu,že se tady rozmáhají čím dál,tím víc nesváry a zbytečné hádky a napadání se navzájem
24. 2. 2014 09:36
Pod hezkým receptem zbytečná debata....jedna, co chce mít poslední slovo (byť pod cizím receptem a v debatě o ničem) za každou cenu, druhá polemizuje o ztrátě grilované chuti ředkvičky, když ta je jen zamíchaná do už hotového risotta.....nakonec - není té pancetty do risotta škoda? Co ji nacpat do česnekového točeňáku a ugrilovat takhle? Prej je to dobrý....
24. 2. 2014 07:44
23. 2. 2014 23:41
23. 2. 2014 22:34
23. 2. 2014 21:16
23. 2. 2014 21:09
23. 2. 2014 21:04
23. 2. 2014 21:02
23. 2. 2014 20:57
23. 2. 2014 20:56
23. 2. 2014 20:51
Děkuji za ohlasy
23. 2. 2014 20:46
23. 2. 2014 20:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 16 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: ředkvičky tepelně upravené vaříme s ředkvičkami rozdíl mezi pancettou a slaninou risotto slanina dušené ředkvičky italské rizoto s pancettou krémové risotto s hráškem a pancettou rizoto s pancettou rozdíl mezi pančetou a slaninou dýňové rizoto s pančettou rizoto s ředkvičkama vaříme s ředkvičkama rizoto s ředkvičkami rizoto s ředkičkou vaříme se ředkvičkou jeden recept třikrát jinak
Suroviny: rýže na risotto arborio, pancetta, ředkvičky, cibule šalotka, víno bílé suché, vývar masový, olej olivový, sůl, petrželka, sýr strouhaný, máslo
Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xPv
20 názorů