Farfalle s brokolicovo-nivovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 954 kJ / 2 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,95 g |
Tuky | 37,10 g |
Vláknina | 36,98 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 402,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V omáčce není sůl - myslím, že česnek, niva a koření to ochutí dostatečně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2013 15:02
6. 11. 2010 09:27
24. 3. 2010 17:05
24. 3. 2010 16:54
24. 3. 2010 15:41
AAA (neregistrovaný/á) - na Ano šéfe jsem včera taky koukala a tam se to týkalo hovězího steaku a vepřové panenky, kdy ti kuchařští umělci vylili olej do umyvydla zalili to maso studenou vodou z kohoutku. Cibulový základ se musí něčím podlévat, jinak z toho omáčku neuděláš i kdyby ses u toho modlil/a. Instatní jíšku občas doma používám (nejsem restaurace) a v tomto receptu píšu, že ji "můžete" použít, nikoliv musíte. Tak snad už jsi plnoletý/á a umíš si to rozhodnout.
24. 3. 2010 08:03
8. 2. 2009 15:25
8. 2. 2009 11:05
7. 2. 2009 18:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 25 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 35 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 39 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit fazolové lusky. Recepty na skvělé omáčky, saláty a zapékanou zeleninu
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: farfalle těstoviny testoviny farfalle brokolicovo sýrová omáčka těstoviny s brokolicovou omáčkou recepty z brokolice nivová omáčka na testoviny smetanová omáčka s nivou nivová omáčka s kuřecím masem a brokolicí nivová smetanova omacka brokolicová omáčka na těstoviny farfalle s kuřecím masem testoviny s nivovou omackou smetanovo nivova omačka nivová omáčkou recept nivový dip těstoviny s brokolicí a smetanovou omáčkou dip z nivy smetanová nivová omáčka smetanová omáčka s brokolicí těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
Suroviny: těstoviny, olej olivový, cibule, česnek, brokolice, sýr niva, smetana, jíška, ořech muškátový, pepř, petrželka, uzenina
Farfalle s brokolicovo-nivovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJm6
9 názorů