Jablková buchta ááááá
Máte bohatou úrodu jablek a nechcete péct stále jen štrúdl? Vyzkoušejte lahodnou šťavnatou buchtu podle našeho receptu a určitě ji zařadíte mezi vaše stálice. Podzimní nádech dodá kromě jablíček i skořice, která moučník provoní.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
menší plech
Nutriční hodnoty
Energie | 6 787 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,57 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 279,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2023 14:54
Mno, jestli je to na plech,tak asi na nějaký hodně malý. Já tu buchtu měla skoro průhlednou, při přípravě na plechu klasických rozměrů. Příště dvojitá dávka a jablek aspoň ještě o jedno více ❤️
20. 11. 2022 17:46
Chutnalo, ale přišlo mi to až moc prosté..
5. 10. 2022 06:36
Po přečtení komentářů jsem váhala jestli ji mám zkusit, ale ten název mě dostal ????, tak jsem vyzkoušela. Povedla se na jedničku ????, výborná, jemná, nadýchaná, vysoká. Jakoby bublanina. Přidávám foto ????
21. 12. 2018 17:07
Zdravím, já jsem místo vody dala mléko a vejce je dobre lehce osolit, sůl naruší bílek a lépe se vyslehaji A do těsta jsem přidala půlku skorociveho cukru. Pekla jsem tedy cca 30 minut. A musite s ní opatrně, jak je těsto hodně vyslehane při jakémkoliv drcnuti spadne a buchtu můžete vyhodit Za mě přidávám a možná přidám příště více jablicek. Jinak výborná, vlacna, prostě super buchta
21. 4. 2015 16:21
Veronika: TAKY SE MI TO STALO
21. 4. 2015 16:20
TAK TEDA ŽÁDNÁ SLÁVA...
21. 4. 2015 13:29
Už je v troubě. Myslím, že bude vynikající. jestli se mi podaří, hodím foto a koment, jaká je....
12. 11. 2014 17:55
Veronika: to bude tou vodou do vajec.
jakmile je v receptu voda, těsto je nanic
jakmile je v receptu voda, těsto je nanic
1. 11. 2014 15:49
Blanka: Mě se stalo přesně to samé jako vám. Nevím, jestli jsem měla málo našlehaná vejce s cukrem (šlehala jsem je v robotu asi 20 minut), ale těsto jsem měla takové řídké a po upečení slabé, jakoby sražené. A ty vejce tam jsou cítit, ale spíš čichem než na chuť. Taky mi přijde zvláštní hladká mouka, většinou se do buchet dává polohrubá .
11. 9. 2014 13:16
Tak jsem právě dopekla na středně velký plech, dala jsem jablek více,ale těsto je takové ,,obláčkové,, nevím jak to nazvat:) paní na fotce to má jako by tam měla fakt dole těsto, ale já to mám to nízké a takové jak pěnu ale je to upečené. tak zkusím příště do dortové formy?
19. 11. 2013 20:25
Buchta se povedla. Je taková strašně jemná, ale nadýchaná.. výborná!
10. 10. 2013 15:30
super dala jsem tam jeste navrh posypku ulne super
1. 10. 2013 15:07
Je vyborna,a jeste k tomu zakysana smetana a je to fakt mnamka
26. 8. 2013 07:33
Radyna:PL=polévková lžíce,ČL = čajová ,někdy se říká kávová lžička(KL)
26. 8. 2013 06:22
Prosím Vás, co je to to PL a ČL??? nějak tomu nerozumím, jsem začátečník. Dík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 10 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 46 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: jablkova buchta buchta s jablky rychla buchta s jablky rychlá buchta z jablek jablková buchta na plech buchty z jablek buchta na plech s jablky rychlá buchta na plech s jablky jablková buchta super rychla jablkova buchta buchty s jablky recept jablkové buchty jabkova buchta buchty s jablky buchta z jablek recepty na buchty z jablek recept na jablkovou buchtu buchta s jabkama výborná jablková buchta výborná jablková buchta
Suroviny: vejce, cukr, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, jablko, skořice mletá, cukr, tuk, mouka
Jablková buchta ááááá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RGX
36 názorů