Linecké cukroví od Brunky
Suroviny
Porce: je to na 4 dávky
Nutriční hodnoty
Energie | 32 823 kJ / 7 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,04 g |
Tuky | 403,40 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 782 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 914,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2013 11:50
1974andrea: never jej, tá pečie po tieto dni ako divá...
11. 12. 2013 11:43
magdalenka:Chááá, no to jsme dvě a myslím, že můžeme přibrat i Maris do třetice
11. 12. 2013 11:41
Aj ja pečiem pri 170-180 stupňoch...a tiež často neustrážim. Takéto piplačky nie sú mojou doménou.
11. 12. 2013 11:37
maris:Ale to je jasný, ty na 150, já na 170. Ale já se spíš podivila těm 110C, to se mi zdá hodně málo a musí se to dělat celkem dlouho. To bych u toho vystála důlek
11. 12. 2013 11:34
Asi se každý musí přizpůsobit tomu, jak mu peče trouba, já ve staré jsem pekla taky navíc, ale v téhle by se mi to pálilo. Vysušené určitě není, po vytažení ho nechávám ještě chvíli na plechu, krásně zpevní a je akorát.
11. 12. 2013 11:29
Já teda peču linecké i jiné cukroví na 170C, mám za to, že při nízkých teplotách se cukroví suší. A co se týče připečení, tak musím říct, že i já jich každoročně pár připeču. Snažím se ty dříve upečené ( ty tenčí) postupně vyndavat, ale prostě někdy se člověk zamyslí, že ... a je to raz dva
11. 12. 2013 09:29
Já peču linecké na 150° a nechávám ještě " dojít " na plechu
11. 12. 2013 09:22
Linecké peču taky na 180st a když se i tak podaří některé tmavší(podle síly těsta a taky když je na plechu každý tvar jiný) dostává ho manžel a celý rok se na to těší a krouží po kuchyni s otázkou, jestli bude nějaké spálené no nesplňte mu to
11. 12. 2013 08:50
Já peču na 170°C. Při teplotách pod 150°C se z pečiva vypéká moc tuku a je pak suché. I mouce prospějí vyšší teploty, je chutnější a stravitelnější. Nehledě na to, že bych pak pekla několik málo plechů celý den. Připravím a pak to musí švihat
Teploty kolem 100°C používám na pečivo, které se musí sušit - žloutkové, sněhové a pod.
Teploty kolem 100°C používám na pečivo, které se musí sušit - žloutkové, sněhové a pod.
11. 12. 2013 08:41
Já peču taky na 180°C, při nízké teplotě se to rozjede ne?
Lineké máme rádi, ale fotku bych udělala novou, tahle se mi nelíbí
Lineké máme rádi, ale fotku bych udělala novou, tahle se mi nelíbí
11. 12. 2013 05:35
Mohu říct tohle jsem malinko připekla. Důvod protože má malé dítě a pekla jsem zrovka když mi byla holka vzhuru memužete hlídat dvě věci na jednou.a já peču normálně na 180°a mívám zlatý ale jen záleží na typu trouby a výkonu
11. 12. 2013 02:17
Peču asi na 16O a když zhnědnou tak nosím srnkám do lesa,stane se,ale ty jich tam máš docela dost,holt někdy se nezadaříMně se dnes taky nezadařilo,formičky už jsou v popelnici.Není nad ty staré zděděné po babičce.
10. 12. 2013 22:54
Ivulinka:mňa tiež prekvapilo 110 st.,ja som piekla na 180 a mám ich pekné svetlé ,skôr si myslím že Johana ich tam nechala dlho...Ale nikdy som pri takej nízkej teplote neskúšala piecť linecké,takže nemôžem posúdiť
10. 12. 2013 21:09
casino:stojím si za svým názorem, vím jak mi trouba peče, ostatně stačí se podívat do podobných receptů a uvidíš, jak moje žluté linécké vypadá, Tečka
10. 12. 2013 20:47
ivulinka: "...peču max na 110 st."
No, znovu se zamyslete..., podívejte se znovu na to kolečko co máte na troubě..., potom napište že jste se přepsala..., a my budeme dělat jako že jsme těch 110°C přehlídli
No, znovu se zamyslete..., podívejte se znovu na to kolečko co máte na troubě..., potom napište že jste se přepsala..., a my budeme dělat jako že jsme těch 110°C přehlídli
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 22 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 22 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno 17. 4. 2024 08:22
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno 17. 4. 2024 07:36
Právě bylo uvařeno:
Nutrie (králík) pečená v marinádě
vesme uvařila před 24 minutami
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 11 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 11 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 11 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 11 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 12 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: linecke teplota připálené cukroví lineké těsto linecké cukroví teplota teplota trouby linecke linecké teplota trouby linecké cukroví teplota pečení teplota trouby na linecké lineké cukroví na jakou teplotu péct linecké cukroví na jakou teplotu se pece linecke cukrovi pří jaké teplotě se peče linecké linecké cukroví teplota trouby linecke podle stupky teplota na linecké vanocni cukrovi teplota trouby sana vlastní sestra másla teplota pečení lineckého těsta linecké cukroví podle stupky na jakou teplotu pect linecké
Suroviny: mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek
Linecké cukroví od Brunky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5KM
33 názorů