Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 584 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 60,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tak jsem si řekla, proč to dělat všechno zvlášť, když to jde v jednom.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2023 23:22
8. 2. 2023 18:32
Zrejme aj v tomto recepte rozmarín spraví svoje.
8. 2. 2023 18:18
31. 12. 2022 21:16
31. 12. 2022 13:27
31. 12. 2022 13:02
26. 10. 2017 19:41
14. 12. 2013 19:08
14. 12. 2013 18:12
10. 12. 2013 21:42
8. 12. 2013 03:00
7. 12. 2013 16:11
7. 12. 2013 15:32
7. 12. 2013 15:21
7. 12. 2013 14:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé brambory
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 20 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 28 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 29 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 58 minutami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 1 hodinou
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 1 hodinou
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit vinnou klobásu. Naučíme vás dva způsoby
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: zapečená vinná klobása s bramborem zapečená vinná klobása zapečená vinná klobása recept zapecene vinné klobasy jak upravit vinnou klobásu vinná klobása recept zapečená vinná klobása s s bramborem zapečené brambory s klobásou vinná klobása s bramborem vinná klobása s bramborem vinná zapečená klobása recept zapečené brambory se zelím klobásou a se smetanou bavorská masová klobása úprava vinná klobása zapečená zapecene brambory s vinnou klobasou vinna klobasa zapecena s bramborem vinná klobása zatečená s brambůrky recepty zapečená vinná klobása klobásy recepty jak upravit vinnou klobásu se smetanou
Suroviny: klobása vinná, brambory, smetana ke šlehání, rozmarýn, cibule, sádlo, pažitka, tymián, pepř, sůl
Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5QG
16 názorů