Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 5 377 kJ / 1 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 98,85 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 12,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2013 12:52
3. 12. 2013 07:37
2. 12. 2013 21:46
2. 12. 2013 21:39
2. 12. 2013 21:33
2. 12. 2013 21:02
2. 12. 2013 21:00
2. 12. 2013 21:00
2. 12. 2013 20:52
2. 12. 2013 16:24
2. 12. 2013 16:20
Ale vím ,že někdo míň! Divočinu vždy řádně propeču a nebo provařím. Tak mě to naučila tchýně ,neboť kdysi se to tak délalo,kvuli svalovci.
Co se týče příspěvku,že je maso "cítit" tak to muže být starý kanec v říji ,ten je fakt nejedlý.
Na ostatním kančím mase je potřeba ořezat tuk ,úplně do čistého masa a pak dát do mrazáku ! Kančí tuk trošku rychle podléhá "zkáze" žlukne i v mrazáku, pak je maso opravdu tím tukem cítit. Proto skladuju jenom maso bez tuku a ty části,které ho mají moc spotřebuju co nejrychleji.
2. 12. 2013 13:48
2. 12. 2013 13:39
2. 12. 2013 13:11
2. 12. 2013 13:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: recepty z divočáka medailonky kančí medailonky z panenky medailonky z divocaka minutky z divocaka kanči medajlonky minutka z divočaka kančí panenka minutky z kanciho masa divočák minutky kanci maso svalovec medailonky z danka minutka z kančího masa nakládání kančího masa divocak minutka divočak medailonky kančí jako minutka kanec recepty minutky mladé kančí kanci na liskach medailonky z kanciho masa
Suroviny: maso kančí, fazolky zelené, slanina, houby lišky, smetana na vaření, pepř zelený, sůl, olej
Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6O9
35 názorů