Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úžasný Filo jablečný závin

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 11. 2013 22:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 301 kJ / 1 745 kcal
Bílkoviny46,00 g
Tuky41,00 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy292,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je chuťové dokonalý, díky tenké vrstvě těsta a mnohem méně kalorický, než klasické listové těsto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

3. 12. 2013 23:15

moc krásný:yes::yes::-K

ivulinka ivulinka

3. 12. 2013 23:03

:-p:yes::-)manžel by za štrůdl dal život;-)

mariana.

2. 12. 2013 15:45

zuzun:Moc děkuji za milý komentář. Mám radost,že se podobá tomu, co pekla babička.Protože naše babičky bývaly KUCHAŘKY :-):-8

zuzun

1. 12. 2013 23:34

Uz vcera jsem na tento zavin cucela a moc se mi libil. Vypada jako od moji babicky, ale ta umrela kdyz jsem byla mala a tak jsem se nikdy od ni nic nenaucila, skoda. Ale dneska tedy davamm bod a ukladam a vyzkousim; ten babiccin zavin byl zravej a tenhle jakoby mu z oka vypadl:-)):-p:yes: a fakt je ze filo testo a listove je velky rozdil, mam radsi filo a jak rikas, je mene kaloricke, to se mi obzvlast hodi

mariana.

1. 12. 2013 15:13

Cocoska:Jé děkuji.Přesně tak, tažené.Těsto hned po vytažení z trouby bylo také tvrdé,ale po půl hodině krásně zvlhlo.Někdy ho peču i z celozrnné mouky a je také super.

Cocoska

1. 12. 2013 12:17

mariana.:Moje tchýně tomu říká "tažený", asi jak kdo, já jsem to video viděla také, ale oni tam dávají do těsta ještě vejce, takže není to úplně stejné;-)
Já jsem hodně podobné těsto právě podle tchyňky receptu zkoušela a vůbec se mi to nepovedlo, bylo hrozně tvrdé;-(
Ale ty to máš krásné a bezpochyby výborné, takže dávám bodík:yes::yes:

mariana.

1. 12. 2013 11:52

maja:Hm,tak to mě mrzí.O tom zase já nevěděla.Dělávám ho už dlouho,akorát teď jsem recept vložila.Ale filo těsto je opravdu starý recept.A vložila jsem ho proto,že většina pracuje jen s listovým a také si ho s Filo těstem plete.

maja

1. 12. 2013 11:09

maja:jeeee, pardon, chybicka se vloudila ...... vCera jsem si pustila ...

maja

1. 12. 2013 11:07

sorry, nechci vrtat, ale vera jsem si pustila video na seznamu, kde prazsky kulinarsky institut delal nahodou zavin, ze stejnych ingredienci, akorat pomer maji jinej, ono se to da navysit - upravit vzdycky, a cirou nahodou ten samy den - vcera (akorat, ze dneska odepisuju, cekala jsem kdo to udela za mne a on nikdo) to sem vkladas i ty. No nic, presto jsem rada, ze se ti zavin povedl a verim, ze je i dobry. Jsi sikulka, ale ted nevim, ktery mam vyzkouset, jestli z toho prazskeho kulin. institutu a nebo tvuj. No co, udelam oba a basta :-))

hanes24

1. 12. 2013 09:33

Zkusím udělat:-D:-))

Olinka5555

1. 12. 2013 00:28

ukládám k vyzkoušení a posílám bodík:yes:

Macík

30. 11. 2013 23:29

Vyzkouším:-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tažený závin recept úžasný tažený závin recept úžasný jablečný závin babička jablečný závin z taženého těsta jablečný štrůdl od babicek jablečný závin tažené těsto filo těsto recept filo těsto recepty tažený závin video celozrnný jablečný závin jablečný závin od babičky štrůdl z filo těsta recepty s filo těstem filo video závin s jablky těsto na tažený závin recept na filo těsto jablečni zavin filo těsto - recepty jablečný štrůdl recept

Suroviny: mouka hladká, sůl, olej, voda, jablko, rozinky v rumu, rum, skořice mletá, cukr skořice

TopRecepty.cz

Úžasný Filo jablečný závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pl71