Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný koláč s cukrovo-skořicovou polevou

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

25. 11. 2013 21:33

Suroviny

Porce: 1 koláč v kulaté formě

Nutriční hodnoty

Energie25 892 kJ / 6 188 kcal
Bílkoviny91,86 g
Tuky239,92 g
Vláknina46,70 g
Cholesterol 689 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy892,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Vánoční hrníčková kuchařka, kterou jsem dnes objevila v trafice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2013 10:50

Hezké dopoledne, :-) vyměnila jsem hlavní foto;-). Přece jen denní světlo, je denní světlo;-). Moc děkuji všem za hezké komentíky:-)

senky senky

26. 11. 2013 09:35

Ten upeču :yes: a brzo;-) jablečné náplně do křehkých koláčů u nás jdou na dračku;-):-)

Irule Irule

26. 11. 2013 08:44

:-O:-O:-O to vypadá skvěle, jablečné já mám moc ráda:-p:-p:-p. Hodil by se mi teď kousek ke kávičce;-):-):yes::yes:

anna

26. 11. 2013 07:30

urcit vyzkusam,vyzera velmi dobre.:-K:yes::yes::yes:

hanes24

26. 11. 2013 05:26

No comment:yes::yes::-)):-D

casino

26. 11. 2013 00:20

Podobnému koláči Italové říkají La torta miracolosa.
Až teď jsem pochopil proč...
Ta plátěná vazba je přímo zázračná:yes:
To ani nevypadá na dvě ruce..., že by to pekla Kálí? :-D

suslajda suslajda

25. 11. 2013 23:10

Teda jani ten musí být božský, musím ho zkusit:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2013 22:23

AjinkaS: Pečeme s polevou, jak píše spagetka, je to poslední věta v postupu;-) Ještě jsem to malinko doupravila:-)

spagetka spagetka

25. 11. 2013 22:18

AjinkaS: Poslední věta receptu ;-);-);-)

AjinkaS

25. 11. 2013 22:08

Jeden bloňdatý dotaz... :-O A ta poleva se tam dává před nebo po pečení??

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2013 22:05

spagetka: v konečném výsledku je to velmi podobné. Jablka jsou tam skvělá a ta poleva se dostane do nich. :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2013 22:04

Josef: upraveno, díky;-)

Josef

25. 11. 2013 22:01

Kam přijde ta kostka másla a nebo Hery?:-D:-D:-D

JanaB1

25. 11. 2013 21:55

:-p:yes:

spagetka spagetka

25. 11. 2013 21:52

Mřížkový koláč byl první recept, co jsem se učila v kuchařském kroužku na základce jako moučník, to bude 50 let :-8:-8:-O:-O, tady bych já osobně dala spíš džemík, ale to jen že to tak cítím, nic proti receptu

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečný koláč koláč z jablek hrníčková kuchařka skořicová poleva jablečný koláč s citronovou polevou poleva na koláč jablečný koláč s polevou poleva na jablečný koláč božský jablečný koláč recept na jablečný koláč poleva jablečný koláč jablečný koláč recept recept na polevu na koláč domácí poleva na koláč co udělat jablečný závin do kterého zapomenutá cukr jablečný koláč citronová poleva jablecny kolac recepty jablečný koláč s krusta skořicova jablečný koláč jablečný koláč podle itala jablečný koláč poleva

Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, jablko, sůl, rozinky, cukr krupice, voda, skořice, máslo

TopRecepty.cz

Jablečný koláč s cukrovo-skořicovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JAZg